06 / 05 / 2024

Colorist Şile çocuk projesi

Colorist Şile çocuk projesi

Kişiye özel ödeme planı avantajları sunulan Colorist Şile'de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı ile ev sahibi olunabiliyor..

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Almanya’dan Türkiye’deki annelere çocuk başı ayda 85 ile 251 Euro arasında maaş bağlanıyor! Detaylar tek tek açıklandı! 

Almanya tarafından, ülkesinde çocuk yapmış olan ve Türkiye’ye yerleşenlere, 'çocuk başı ayda 85 ile 251 euro' arasında değişen rakamlarda maaş bağlanıyor. İşte detaylar...

Çocuklu aileler dikkat! Aile Bakanlığı yeni destek ödemesini duyurdu! Bu karşılıksız ödemeyi hemen alabileceksiniz!

Eğitim desteği ile çocuk başına 2 bin 59 lira ile 3 bin 708 lira nakdi yardım alabilirsiniz. E-Devlet Kapısı ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na başvuru yapan çocuklu ailelerin geçim sıkıntısı yaşadığının teyit edilmesi durumunda devlet tarafından aylık para yardımı yapılıyor.

Kasım'da fiyatı en çok yükselen ürün tereyağı oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, geçtiğimiz ay en fazla fiyat artışı yüzde 17,58 ile tereyağında, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 5.56 ile çocuk giyim eşyasında yaşandı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor. Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Colorist Şile çocuk projesi Haberi

Colorist Şile çocuk projesi
Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor..


Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi  “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta. Bankalardan kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir.


Projenin bulunduğu lokasyona 300 metre mesafede yapılacak Devlet Hastanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Marina, yatırımcıların dikkatini çekiyor....