03 / 05 / 2024

Colorist Şile satışları

Colorist Şile satışları

Emlak sektörünün yeni oyuncularından CFR Yapı, konut sektörüne Colorist Şile ile giriyor. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya davet eden CFR Yapı, Colorist Şile'yi satışa çıkardı.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Emlak Katılım’dan 0,76 oran ile lojman satışlarına finansman desteği!

Emlak Katılım, kamu lojman satışlarına özel finansman desteğine kaldığı yerden sürüyor. 120 ay vadeye kadar tüm vadelerde yüzde 0,76 oran ile konut finansmanı sağlayan Emlak Katılım, kamu lojmanı almak isteyenleri şubelerine katılabiliyor.

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Konutta 3. seferberlik kampanyası ile satışlar artacak!

Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla konutta üçüncü kampanya seferberliği başladı. Kampanya tüketiciye yüzde 25’e varan getiri sağlayacak.

Colorist Şile'de son 10 daire! 189 bin TL'ye!

CFR Yapı, Şile’de inşa edilen Colorist Şile'nin satışlarında yolun sonuna geliyor. Son 10 dairesini 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunan Colorist Şile, 50 ay sıfır faizle yatırımcısına büyük fırsatlar sunuyor.

Colorist Şile'de son 20 daire!

Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Colorist Şile'de son 20 daire alıcısını bekliyor. Satışlarını tamamlamak üzere olan Colorist Şile'de ayrıca, son 20 daireye özel yüzde 10 indirim fırsatı da uygulanıyor

Colorist Şile'de 10 yılda amorti avantajı!

Satışları başlayan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile”de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları!

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları açık artırma ile 28 Ağustos'ta yapılacak. Başakşehir Merkez Çarşı, Park Mavera 2 projesinin ticaret alanı olarak planlandı...

Colorist Şile'de 3+1'ler 350 bin TL! Teslimler Haziran 2018'de!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Şile'de dairelerin yüzde 40'ı sahiplerini buldu. Teslimlerinin Haziran 2018'de gerçekleşmesi planlanan projede 1+1'ler 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Colorist Şile satışları Haberi

Colorist Şile satışları

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Duyulduğu ilk andan itibaren emlak sektöründe büyük ses getiren Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. Emlak sektörünün yeni yıldızlarından CFR Yapı, çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'yi satışa sundu. İnşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, sektördeki deneyimini Colorist Şile'yle hayata geçirdi. İlk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandıran Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. 


Projesini yatırımcısıyla buluşturmaya hazırlanan CFR Yapı, Colorist Şile ile emlak sektörüne büyük bir yenilik getirdi. Hafriyat çalışmalarına başlanan projenin yatırım bedelinin ilk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması bekleniyor. Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL, 2+1 daireler 270 bin TL, 3+1 daireler ise 350 bin...