28 / 04 / 2024

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.



Şile'de hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Colorist Şile projesi CFR Yapı imzası ile yükseliyor. Aile ve çocuk konseptli konut projesi olarak lanse edilen proje planlandığı aileler ve çocuklardanyoğun ilgi gördü. 


Dağ ile yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği Colorist Şile projesi mimarisi ile büyük bir başarıya daha imza attı. Tamamı 7 ayda satılan projenin danışmanlık firması satış ve pqzarlama bercerileri gözler önüne serdi. 


Colorist Şile'nin satış ekibine 20 Ekim Cuma günü düzenlenecek tören ile ödül verilecek. Törene CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan da katılacak. Başkan İnan, satışa başladıkları gün itibariye ülkede yaşanan olumsuzluklara rağmen 7 ayda projenin tamamının satılmasının çok büyük bir başarı olduğunu söyledi. 


92 daireden meydana gelen Colorist Şile projesi 16 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan meydana geliyor. 


Tel: 0850 532 00 60

Web: http://www.coloristsile.com/


Geri Dön