27 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye'nin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Rönesans Sayfiye'nin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Sayfiye"nin yüzde 50'si bir ayda satıldı. 276 konuttan oluşan. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi "Sayfiye" satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana ilgiyle karşılandı.



276 konuttan oluşan Sayfiye'de daire fiyatları metrekare bazında 3 bin TL'den başlıyor Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi "Sayfiye" satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana ilgiyle karşılandı. 276 konuttan oluşan Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ay gibi bir sürede satıldı. 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, kısa sürede yakalanan bu ivmenin Rönesans'ın güçlü yapısmm, inşaat sektöründe uluslararası bir marka olarak bilinirliliğinin ve oluşturduğu güvenin yanı sıra projenin konsepti, avantajlı satış fiyatları ve ödeme koşullarıyla ortaya konulan kalite sayesinde yakalandığını ifade ederek, "Sayfiye projemiz Kartal bölgesinde gerek konsepti gerekse avantajlı satış fiyatları ve ödeme koşullarıyla kalitesini ortaya koyuyor" dedi. 

Sayfiye'de dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL'den başlıyor. Projede ödeme planı ise yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015 ve yüzde 10'luk bölümü de teslimde ödenecek şekilde planlandı.  


Posta 


Geri Dön