28 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye satışları

Rönesans Sayfiye satışları

Rönesans Konut'un İstanbul'daki 300 konutluk ilk projesi "Sayfiye"'de 4 ay gibi bir sürede 200 konutun satışı gerçekleştirildi. Kaba inşaatının yüzde70'i tamamlanan projede 200 dairenin ev sahipleri brunchta biraraya geldi.

Rönesans Sayfiye'nin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Sayfiye"nin yüzde 50'si bir ayda satıldı. 276 konuttan oluşan. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi "Sayfiye" satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana ilgiyle karşılandı.

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Konut satışları hareketlendi! Yabancıların Türkiye'ye olan ilgisi katlanıyor!

TÜİK Nisan 2022 Konut Satış İstatistikleri’nden yola çıkan inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, yabancıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını, konut satışlarının hareketlendiğini belirtti.

Piyasalar sektörü derinden vurdu. Satışlar düştü kriz kapıda

Türkiye’de girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte tüm piyasalar krizin etkisinden payına düşeni alırken, inşaat sektörü de büyük darbe aldı. Çimento sektöründe üretim de satışlar da büyüyk düşüşe geçti. TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam üretimi yüzde 8.2 düşüşle 9 milyon tona geriledi.

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri açıkladı!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat 2022'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 20,1 artış gösterdi ve 97 bin 587 oldu. İşte inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerinin konut satışları ile ilgili görüşleri...

Konut satışlarındaki haraketlilik devam edecek! 

Türkiye'de konut satışları yeni yıla yüzde 25,1'lik artışla başladı. Gayrimenkul sektör temsilcileri konut satışlarını değerlendirdi. Temsilciler konuta talebin sürdüğünü ve yeterli arzın olmasıyla konut satışlarının artabileceğini kaydetti.

Konut satışları rekor kırdı! İşte nedeni!

Kamu bankalarının faiz indiriminden sonra Kasım 2021'de 179 bin adetle senenin en yüksek konut satış rakamı elde edildi. Sektör temsilcileri konut satışlarındaki rekorun nedenlerini açıkladı. Konut satışları neden rekor kırdı?

Konut satışlarına ikinci el dopingi!

Konut piyasasında bazı gerçekler değişmiyor. Örneğin, faiz düşünce ipotekli satış ve devirlerin rekora koşması gibi. Peki ikinci elde gerçekleşen devirler nasıl açıklanır? İşte konut satışlarında detaylar...

Tasarrufa dayalı finansman sektöründen konut satışları için önemli adım!

Koronavirüs konut satışlarını bir süreliğine durma noktasına getirse de Türkiye’de konut satışları Haziran ayında yüzde 273 yükselerek 190 bin seviyelerine çıktı. Özellikle tasarrufa dayalı faizsiz finansman modelleri sundukları özel kampanyalar ile sektöre can suyu oluyor.

Konut satışlarında düşük faiz etkisini gösteriyor!

Konut kredisi faizlerinin 0.64'e düşürülmesi konut satışlarını etkiledi. Mayıs 2020'de ülke genelinde 50 bin 936 konut satıldı. Peki bundan sonra ne olacak? Haziran'da sektör canlanmaya devam edecek mi?

Destek paketi ve normalleşme süreci konut satışlarını artıracak!

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 44,6 azalarak 50 bin 936 oldu. Peki koronavirüs konut satışlarını nasıl etkileyecek? Sektör temsilcilerinin konut satışlarına ilişkin görüşleri neler? İşte detaylar...

Konut satışları yüzleri güldürdü!

Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 0.99'a kadar düşürülmesi konut satışlarını olumlu etkiledi. Türkiye genelinde birinci el konut satış rakamı 75 bin 480'e ulaştı...

Kredi maliyetleri düştü, ipotekli konut satışları yükselişe geçti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Şehirli, ipotekli satışlarında 2019 Mart'ta bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 30,6 oranında düşüş yaşanarak 22 bin 762 olarak gerçekleştiğini söyledi..

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Sayfiye satışları Haberi

Rönesans Sayfiye satışları

Rönesans Konut'un İstanbul'daki 300 konutluk ilk projesi "Sayfiye"'de 4 ay gibi bir sürede 200 konutun satışı gerçekleştirildi. Kaba inşaatının yüzde70'i tamamlanan projede 200 dairenin ev sahipleri brunchta biraraya geldi. 


Brunchta yeni ev sahibi olacaklara da özel fırsatlar sunan Rönesans Konut, Sayfiye'den ev almak isteyenlere "Şimdi Al, Seneye Öde" kampanyası ile tanıştırdı. Sayfiye, konumu nedeniyle oturum amaçlı da ilgi görüyor. 


Dünya 


Tel: 444 76 75 

Web: