10 / 05 / 2024

Colorist Şile son durum

Colorist Şile son durum

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Colorist Şile'de son 10 daire! 189 bin TL'ye!

CFR Yapı, Şile’de inşa edilen Colorist Şile'nin satışlarında yolun sonuna geliyor. Son 10 dairesini 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunan Colorist Şile, 50 ay sıfır faizle yatırımcısına büyük fırsatlar sunuyor.

Colorist Şile'de son 20 daire!

Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Colorist Şile'de son 20 daire alıcısını bekliyor. Satışlarını tamamlamak üzere olan Colorist Şile'de ayrıca, son 20 daireye özel yüzde 10 indirim fırsatı da uygulanıyor

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Yap-İşlet-Devret'te 163 Milyar TL ile son zamanların rekoru kırıldı! 

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, yap-işlet-devret sistemi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cebimizden tek kuruş çıkmayacak" denilen yap-işlet-devret modeli ile inşa edilmiş olan köprü ve otoyolları işleten firmalara 2024 senesinde 163 milyar TL ödeneceğini kaydetti.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Gıda fiyatlarında son 45 yılın en sert artışı yaşandı!

İngiltere’de Aralık 2022 yılında gıda fiyatlarının yüzde 16,8 ile son 45 senenin en sert artışını kaydettiği belirtildi.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesine çıktı! İşte yükselişin ardındaki nedenler

Fed'in faiz artırımında yumuşayacağı beklentisi ile son 7 ayın zirvesine çıkan altının yeniden oyuna dönmesi ve bu yılın ortalarına doğru rekor kırması bekleniyor.

İngiltere Merkez Bankası'ndan kritik karar! Son 14 yılın en yüksek seviyesi

İngiltere Merkez Bankası (BoE), politika faizini 50 baz puan artırarak % 2, 25 ile son 14 senenin en yüksek seviyesine çıkarma kararında kaldı. İşte detaylar…

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

Memur-Sen  Başkanı Ali Yalçın ile Maliye ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin görüşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile son durum geri döndü. TBMM Genel Kurulu'nca onaylanan ek bayrağın ne zaman yürürlüğe gireceği  ve kimleri kapsadığı soruları hız kazandı. İşte detaylar... 

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pek çok il hasada başladı. Peki Ayçiçek yağı fiyatı düşecek mi? İşte detaylar!

Araba fiyatlarında yol haritası resmen çizildi! İşte araba fiyatları ile son gelişmeler

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Otomotivciler, 20 yıllık yol haritasını anlattı. İşte detaylar!

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

AB'nin, Rusya'ya yönelik petrol ambargosu kararından uzaklaşması ile son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatları bugün düştü. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar 25 Mart 2022?

Altın yerinde durmuyor! Son dakika altın fiyatları!

Yatırımcılar tarafından Kapalıçarşı'daki altın fiyatları yakından araştırılıyor. Altının onsu geçen hafta zirve yaparak 1940 seviyesi ile son zamanların rekorunu kırdı. Bugün ise güne 1.936 dolardan başlayan altının onsu, kapanışı 1,927 dolardan yaptı.

Colorist Şile son durum Haberi

Colorist Şile son durum

Şile'de hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Colorist Şile projesi CFR Yapı imzası ile yükseliyor. Aile ve çocuk konseptli konut projesi olarak lanse edilen proje planlandığı aileler ve çocuklardanyoğun ilgi gördü. 


Dağ ile yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği Colorist Şile projesi mimarisi ile büyük bir başarıya daha imza attı. Tamamı 7 ayda satılan projenin danışmanlık firması satış ve pqzarlama bercerileri gözler önüne serdi. 


Colorist Şile'nin satış ekibine 20 Ekim Cuma günü düzenlenecek tören ile ödül verilecek. Törene CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan da katılacak. Başkan İnan, satışa başladıkları gün itibariye ülkede yaşanan olumsuzluklara rağmen 7 ayda projenin tamamının satılmasının çok büyük bir başarı olduğunu söyledi. 


92 daireden meydana gelen Colorist Şile projesi 16 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projenin yüzde 80'i...