27 / 04 / 2024

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Firma: Mistral GYO

Proje: Mistral İzmir

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 



İzmir’in her geçen gün gelişen ve yeni yatırımlara ev sahipliği yapan ilçesi Bayraklı’da yükselen Mistral İzmir’in yaşam ve yatırım ayrıcalığı ile son daireleri özel ödeme avantajlarıyla satışa çıktı.

Mistral İzmir, körfezin dünyaya nam salmış güzelliğine hakim, lüks, ferah, şık, akıllı ev sistemi ile donatılmış konforlu daireleri, sosyal olanakları, seçkin restoran ve kafelerin yer aldığı çarşısı ile ayrıcalıklı ve prestijli bir yaşam vaat ediyor.

24 AYA VARAN VADE FIRSATI

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24 aya varan vade farksız taksitlendirme, yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim olmak üzere avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Satışta olan portföydeki büyüklüğü 168 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen ve özel fiyatlarla satışa çıkan 2+1, 3+1 dairelerde ev sahipleri hemen yaşamaya başlayacağı gibi yüksek kira getirisi ile de kiraya verilebiliyor.

Mistral İzmir de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

A PLUS YAŞAM FIRSATI SUNUYOR 

Bitmiş projeden ev alma ayrıcalığı yaşatan Mistral İzmir, lüks segmentte mimari uygulamaları, akıllı ev teknolojisi, yüksek tavanları,  İzmir  Körfezi' nin yanı başında geniş terasları ile Ege mavisinin tüm güzelliğini yaşamın içine katan daireleri, prestijli markaları buluşturan kafe ve restoranları ile her ihtiyaca cevap veren açık plan çarşısı ile İzmir’in yeni cazibe merkezinde A plus yaşam fırsatı sunuyor.

En yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfaklar, çift banyo, geniş balkonlar ve yüksek tavana sahip daireler, yüksek kaliteli ve lüks yaşamı odağına alan malzeme kullanımı ile de farklılaşıyor. Çelik kompozit yapıya sahip Mistral İzmir, AFAD ve ODTÜ’nün dayanıklılık testlerine düzenli olarak tabi tutuluyor ve güvenliği kurumlarca onaylandı. Şehrin en prestijli daireleri ‘Akıllı Ev Sistemi’ ile uzaktan yönetilebiliyor.

AKILLI EV SİSTEMİ İLE EVİN TÜM İHTİYAÇLARINI EKRANDAN GÖRÜN!

“Konut”, “otel”, “ofis” ve “çarşı” olarak bütünleşik bir yapıda oluşturulan 37 katlı projenin konut bloğunda toplam 110 konut yer alıyor.  Mistral GYO’nun konut bloğunda açılan envanterde 2+1 ve 3+1 daireler açık ve kapalı mutfak alternatifleriyle sunuluyor.

A’dan Z’ye her detayı titizlikle hazırlanan dairelerde kullanılan ‘Akıllı Ev Sistemi’ ile evin tüm ihtiyaçları ekran üzerinden saniyelerde çözülüyor. Akıllı telefon ile entegre çalışan sistem, evden uzakta iken evin kontrolünü parmak uçlarına getiriyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

projeye sor



Geri Dön