14 / 05 / 2024

Colorist Şile ödül töreni

Colorist Şile ödül töreni

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Sürpriz... Altında ibreler yeşile döndü! Elinde 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! 30 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güncel rakamları belli olmaya başladı. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları yükselmeye başladı. Altında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar için yükseliş sürpriz oldu. İşte güncel canlı altın fiyatları 30 Eylül 2022...

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

İçerisinde kiracısı olan ev veya işyerini satın alan yeni malik de bazı hak ve sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor!

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor. Yüzde 20 peşinat ödeyen herkesin ev sahibi olabileceği projede daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor.

Colorist Şile'de yeni bir kampanya başlıyor!

İkinci etap öncesi son dairelerine özel yeni bir kampanya başlatan Colorist Şile, 50 ay sıfır faiz kampanyasını 60 aya çıkardı. 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Colorist Şile, özellikle kazançlı yatırım arayanların buluşma noktası oldu.

Colorist Şile ödül töreni Haberi

Colorist Şile ödül töreni

Şile'de hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Colorist Şile projesi CFR Yapı imzası ile yükseliyor. Aile ve çocuk konseptli konut projesi olarak lanse edilen proje planlandığı aileler ve çocuklardanyoğun ilgi gördü. 


Dağ ile yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği Colorist Şile projesi mimarisi ile büyük bir başarıya daha imza attı. Tamamı 7 ayda satılan projenin danışmanlık firması satış ve pqzarlama bercerileri gözler önüne serdi. 


Colorist Şile'nin satış ekibine 20 Ekim Cuma günü düzenlenecek tören ile ödül verilecek. Törene CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan da katılacak. Başkan İnan, satışa başladıkları gün itibariye ülkede yaşanan olumsuzluklara rağmen 7 ayda projenin tamamının satılmasının çok büyük bir başarı olduğunu söyledi. 


92 daireden meydana gelen Colorist Şile projesi 16 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projenin yüzde 80'i...