03 / 05 / 2024

Colorist Şile tatil kampanyası

Colorist Şile tatil kampanyası

İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile’nin yatırım bedeli ilk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon lira oldu.

Colorist Şile tatil kampanyası 20 Eylül'de sona erecek!

20 Temmuz - 20 Eylül tarihleri arasında Colorist Şile’den ev alan herkes, ailesiyle birlikte yedi gün boyunca 2017 yazında tatil yapabilecek.

Colorist Şile’den ev alan herkese tatil hediye!

CFR Yapı, yepyeni bir kampanyayla yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Colorist Şile’den ev alanlar bir haftalık tatilini hemen rezerve edebiliyor.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

İhtiyaç sahipleri dikkat! Banka faiz oranları değişti!

Yaz mevsiminin gelmesi ile tatil planı yapanlar veya ihtiyaç sahipleri kredi kullanmak için bankaların en uygun faiz oranlarını araştırmaya başladı. İhtiyaç, konut veya taşıt kredi faiz kampanyalarından faydalanmak isteyenler bankaların güncel faiz oranlarını yakından takip ediyor...

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Şile Colorist Panorama fiyat listesi!

CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi indirimler devam ediyor. İşte Colorist Panorama fiyat listesi...

Şile Colorist Panorama fiyat!

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde hem fiyatlarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Peki Şile Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

Colorist Şile tatil kampanyası Haberi

Colorist Şile tatil kampanyası

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


20 Eylül'e kadar sürecek olan tatil kampanyasına bir yenisini daha ekleyen CFR Yapı, şimdi de ödeme imkanını  kolaylaştırıyor. Yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle Colorist Şile'yi yatırımcısına sunduklarını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, son dönemde yapılan kampanyalara  CFR Yapı  olarak destek vermek istediklerini belirtti


İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk gayrimenkul projesi olan  Colorist Şile  için yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Colorist Şile’den ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunan CFR Yapı’da, üstelik tatil hediyesi kampanyası da devam ediyor. 


Geçtiğimiz günlerde Colorist Şile’den ev alanlara bir haftalık tatil imkanı tanıyan CFR Yapı, şimdi ise ödemeleri...