20 / 05 / 2024

Comdot For Trade Turizm Limited Şirketi kuruldu

Comdot For Trade Turizm Limited Şirketi kuruldu

Comdot For Trade Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Marwan Shafıq Salım Nassar tarafından kuruldu...

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Bursa For City'de 4 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla Peşinatsız vade fırsatıyla!

Bursa'da hayata geçirilen Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden vade imkanından yararlanabiliyor. 336 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Babürhan ve Özge Babürhan ortaklığında kuruldu.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Ford Ranger, Stormtrak, Womftrak, Raptor Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte For Ranger 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Arazi tutkunlarının en çok tercih ettiği kamyonet modellerinden biri olan  Ford Ranger 3 farklı seçeneği ile satışa sunuluyor. Ford Ranger, Stormtrak, Womftrak, Raptor fiyatları da kendileri kadar çok merak ediliyor.  İşte For Ranger 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Comdot For Trade Turizm Limited Şirketi kuruldu Haberi

Comdot For Trade Turizm Limited Şirketi kuruldu

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek seyahat acentelikleri kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Akşemsettin Mahallesi Vatan Caddesi Coşkun Apartmanı NO: 41 Kat:6 Daire: 11 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Marwan Shafıq Salım Nassar tarafından...