06 / 05 / 2024

Command bantları

Command bantları

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ve bantlarla kolaylaşıyor. Uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Koşu bantları 9 taksitle A101’e geliyor! A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta koşu bantlarını 9 taksit seçeneğiyle satışa sunuyor. Hangi model koşu bandı kaç TL’ye A101’e geliyor? İşte A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ev kondisyon aletlerinde son trendler! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bisikletten yürüme bantlarına ev kondisyon cihazları da gelişen özellikleriyle revaçta. Yeni ürünlerin özellikleri ve fiyatlarına baktık. 

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Voit koşu bantlarında büyük fırsat! İşte kampanyalı tüm modeller ve Mart 2022 fiyat listesi…

Pandemi süreci ile birlikte artan hareketsizlik için koşu bantları, büyük kurtarıcı. Voit koşu bantlarında gözlerinize inanamayacağınız indirimler ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Beylikdüzü Dere Koruma Bantları imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Dere Koruma Bantlarına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı. 

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Beylikdüzü'nde dere koruma bantları imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, dere koruma bantlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı.

PPK'nın faizlerinde değişiklik beklenmiyor!

Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında PPK'nın politika faizi ile alt ve üst bantların sabit tutmasını bekliyor. GLP azınlık olarak faiz artış beklentileri yer alıyor.

Doğuş Grubu, Sakarya'daki damper fabrikasını kapattı!

Doğuş Otomotiv ve Meiller’in ortaklığıyla 2008’de Sakarya’da kurulan Meiller Doğuş Damper Fabrikası’nın kapandığı belirtiliyor. Fabrikadaki üretim bantlarının Meiller tarafından Almanya’ya götürüldüğü öğrenildi.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

FAST'tan yalıtım sorunlarına hızlı ve kolay çözüm!

Yeni bant ailesi FAST sızdırmazlık ürünleri ile 3M, binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yepyeni bir çözüm sunuyor. İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen 3M™ FAST sızdırmazlık bantları kolaylık sağlıyor..

3M FAST sızdırma bantları yapılarda su ve nemi geçirmiyor!

3M’in inovatif ve çözüm odaklı ürün geliştirme anlayışının bir sonucu olan FAST yüksek performanslı sızdırmazlık bantları, yapılarda su ve nem bariyeri oluştururken, inşaat sektöründe iş yapış süreçlerine yeni bir soluk getiriyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 6 şeritle hizmet verecek!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş bantları döşeniyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek.

Command bantları Haberi

Command bantları

3M Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın resim, poster, çerçeve gibi yeni taşındığınız evin duvarlarına farklı bir hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.


İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, evini taşıyan ya da dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenlere Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile büyük bir kolaylık sağlıyor. Yaşanan duvarlara zarar verme endişesi, Command™ ürünleri ile ortadan kalkıyor. Yeni evin duvar dekorasyonu Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile çok kolay oluyor.


Command™ Cırt Cırt Bantlar duvarlarına zarar vermeden tablo ve fotoğraf asmak ve asılan eşyaların yerini...