18 / 05 / 2024

Concept Development Gayrimenkul iletişim

Concept Development Gayrimenkul iletişim

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Yujıa Chen tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Onur Yılmaz tarafından kuruldu.

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

AND Development Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AND Development Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Liusong Zheng tarafından kuruldu.

Tenacity Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Tenacity Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret  Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fanjun Zeng tarafından kuruldu.

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Xueming Feng tarafından kuruldu.

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile H. Mahmod Abaas Al-Jbuory tarafından kuruldu. 

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

Concept Development Gayrimenkul iletişim Haberi

Concept Development Gayrimenkul iletişim

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi adres:Piri Reis Mah.1993.Sok. Semerkand Evleri A Bl.No.27/22...