01 / 05 / 2024

Concept Eryaman nerede

Concept Eryaman nerede

Ünsal Group Concept Eryaman 'da fiyatlar 95 bin liradan başlıyor, teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecek olan projenin tamamı 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Concept Eryaman Ankara 'da 95 bin liraya 1 oda 1 salon!

Concept Eryaman Ankara 'da kampanyalı fiyatlar 95 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatiflerinden oluşuyor...

New Garden Eryaman 3. Etap'ta 3+1'ler Ekim sonunda kadar 3.5 milyon TL'ye! 

New Garden Eryaman projesinde Ekim ayının sonuna kadar 3+1 dairelerde büyük fırsat sunuluyor. Peki New Garden Eryaman nerede? İşte detaylar...

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

MetroPark Concept Ankara satışta! 250 bin TL'ye 2+1 daire!

Akağ İnşaat ve Evliyagil Ajanstürk Topluluğu ortak girişimi ile Eryaman’da İstanbul yolu üzerinde hayata geçen MetroPark Concept Projesi’nin satışları başladı.

Armonia Concept Residence satış fiyatları!

Armonia Concept Residence satış fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Eryaman'da yükselen Armonia Concept Residence projesi bu yıl nisan ayında teslim ediliyor...

Ankara Armonia Concept Residence fiyatları!

10 blok halinde Ankara İli Eryaman İlçesi'nde hayata geçirilen Ankara Armonia Concept Residence fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Armonia Concept Residence fiyat listesi!

Ankara Eryaman'da inşa edilen Armonia Concept Residence fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Armonia Concept Residence projesi nerede?

Alpak ve Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçen Armonia Concept Residence projesi 21 dönümlük arazi üzerinde yer alıyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. "Armonia Concept Residence projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Ankara İli'nin Eryaman İlçe'sinde yükselen Armonia Concept Residence projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 650 adet daire bulunuyor. Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor.

Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

İçinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak seçeneklerinin bulunduğu Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim?

3 etap şeklinde Ankara ' da inşa edilen Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Projede 1+1 ve 2+1 daireler mevcut...

Ankara Eryaman Concept projesi!

Ankara Eryaman Concept projesi toplamda 150 adet daireden meydana geliyor. İçerisinde 3 etap bulunan projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Concept Eryaman nerede Haberi

Concept Eryaman nerede


Ünsal Group imzası ile Ankara Eryaman 'da inşa edilen Concept Eryaman 'da satışlar devam ediyor. Projede 150 daire ve 100 dükkan bulunuyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların yer aldığı Concept Eryaman projesi 2 blok halinde inşa ediliyor.


Concept Eryaman daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 95 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 159 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


2014 sonunda teslim edilecek olan Ünsal Group Eryaman Concept 'ten banka kredisiyle ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.


Eryaman Concept Evleri 'nde; çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık teras bahçe, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Telefon: 0312 247 1 247

Web adresi: http://www.concepteryaman.com/

Ceren...