27 / 04 / 2024

Confetti Çelebizade camilere özel halı

Confetti Çelebizade camilere özel halı

Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini ürettiği antibakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarımlara sahip. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları,

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Bursa Aygörenler Cami yeni yüzüyle açıldı!

Manevi değerlerinin yanı sıra mahalle halkı için buluşma noktası da olan camilere yönelik hizmetlerine devam eden Osmangazi Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Aygörenler Cami’yi yeni yüzüyle hizmete açtı.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na suç duyurusu!

Kadıköy’deki parklara, camilere, kültür merkezlerine haciz gönderen Taşyapı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Camiler külliyeler gibi inşa edilecek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, toplumsal hayatın merkezi haline gelmeleri amacıyla tüm camilere standart getiriyor. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki “Cami Standartları Projesi” için bir arada.

Osmangazi İmam-ı Azam Camii yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, ibadetin yanı sıra vatandaşların buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Bakanlık camilere standart getiriyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı camilere standart getiriyor. Yeni camiler, kadınlar, çocuklar, gençler, yaşlılar ve engellilere hitap edecek, sosyal ve kültürel ihtiyaçları karşılayabilecek.

Diyanet ve Çevre ve Şehircilik camilere standart getirdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye’deki tüm camilere “standart” getirme kararı aldı. Stratejik camiler, şehir merkez camileri ve yurtdışı cami projelerinin, kurulacak estetik kurulca onaylanması zorunlu olacak.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Taşyapı, Kadıköy'deki camileri icraya verdi!

Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Confetti Çelebizade camilere özel halı Haberi

Confetti Çelebizade camilere özel halı


21 yıldır halı sektöründe bulunan Confetti, yılların tecrübesini Çelebizade markasıyla cami ve vakıf halılarına taşıdı. Cami ve vakıf halılarında kullandığı özel Yeni Zelanda yünüyle, kalabalık ortamlara uygun olarak üretilen halılar, anti bakteriyel ve anti alerjik özelliklere sahip. Alana uygun duvardan duvara döşenen Çelebizade cami halıları, isteğe ve mekanın havasına göre farklı tasarımlarda üretilebiliyor. Hav bırakmayan ve alev almaz geç tutuşurluk özelliğe sahip halılar, dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanıma da imkan sağlıyor. Kalabalık kullanım nedeniyle çabuk aşınmaması için diğer halılara göre daha sık dokunuyor. İz ve koku bırakmayan Çelebizade cami ve vakıf halılarında Yeni Zelanda yünü dışında polyamid iplik de kullanılıyor. Polyamid yapıda üretim yapılan cami halıları çabuk kuruma, koku yapmama özellikleriyle ön plana çıkıyor. 


Avrupa’dan Ortadoğu’ya birçok ülkede camilerin zeminlerini...