03 / 05 / 2024

Confetti Miami halıi confetti halı

Confetti Miami halıi confetti halı

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Antalya Büyükşehir Hal fiyatları belli oldu! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi…

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halinin fiyat listesi belli oldu. Peki bugün Antalya Halinde hangi ürünlerin fiyatları değişti? İşte 5 Nisan 2022 Antalya hal fiyat listesi…

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi! 

Antalya Büyükşehir Hali Belediyesi Hali'nin güncel fiyat listesi açıklandı. Peki hangi sebze meyve fiyatlarında değişiklik oldu? İşte 30 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Hal'in 24 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu! İşte 24 Mart 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Hal'in 24 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki hangi meyve ve sebze fiyatlarında değişiklik yaşandı? İşte 24 Mart 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Bilgili Grup Miami’deki ünlü Raleigh Otel’i satın aldı!

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeyi sürdürüyor. Firma, Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Kont Charles Faber Castell eşi için Miami'den villa aldı!

Ünlü kalem firması Faber Castell’in sahibi Kont Charles, eşi Melisa Eliyeşil için yeni bir ev satın aldı. Charles, Amerika'nın Miami eyaletinden 8 milyon dolar değerinde ultra lüks bir villa satın aldı.

Confetti Miami halıi confetti halı Haberi

Confetti Miami halıi confetti halı

19 farklı renk seçeneği ile banyolar rengârenk 


Özgün tasarımları ve zengin renk çeşitleriyle banyolara sadeliğin zarafetini taşıyan Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Farklı renk seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor


Soft renklerden pastel renklere kadar 19 farklı renk çeşidi bulunan Confetti Miami koleksiyonu, banyolara her zevke uygun şık ve estetik çözümler sunuyor. 25 mm iplik yüksekliğine sahip Miami banyo halıları, yumuşak ve sıcak dokunuşunun yanı sıra tüm günün yorgunluğunu taşıyan narin ayaklar için de maksimum konfor sağlıyor.


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların da önüne geçen Confetti Miami banyo halıları, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle zamana meydan okuyor. Anti-alerjik,...