25 / 07 / 2024

Confetti ürübleri

Confetti ürübleri

Confetti, 2016 yılında da banyo halı trendine öncülük ediyor. Oluşturduğu koleksiyonlarında farklı renk, desen ve modellere yer veren Confetti, 2016 yılında banyoları soft renkler ve hareketli desenlerle canlandıracak

Confetti ile banyolarda bahar rüzgarları!

Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor.

Confetti Çelebizade halıları yurtdışında faaliyete geçiyor!

Halı sektöründe Türkiye’de ilklere öncülük eden Confetti, bu kez de “Çelebizade” markası ile yurtdışını yakın markaja alıyor. Confetti, Çelebizade markası ile ülke sınırlarını aştı...

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Confetti, EVTEKS Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS” bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Confetti fuarda yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Confetti proje halılarıyla mimarların çözüm ortağı oluyor!

Confetti, turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanlara ferahlık katan duvardan duvara proje halıları ile güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanı oluşturuyor.

Confetti 2009 sonbahar – kış koleksiyon sunumunu gerçekleştirdi

30 yılı aşkın iplik tecrübesi ile kurduğu fabrikada banyo halısı üretimine başlayan ve yakaladığı başarıyı 2005'de ürün gamına eklediği dekoratif halı ile daha da ileriye taşıyan CONFETTI, 2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunu bayilerinin beğenisine sundu

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Confetti ürübleri Haberi

Confetti ürübleri

2016 yılında da banyolar Confetti ile renklenecek. Evlerini bir bütün olarak düşünen, banyolarına şık ve modern aksesuarlarla süslemek isteyenlere pek çok seçenek sunan Confetti, 2016 yılında banyoları soft renklerle süsleyecek. Koleksiyonda somondan minte griye; yeşilden maviye pek çok farklı ton ve desen seçenekleri hâkim. Daha canlı, modern esintiler sevenlere de birçok alternatif sunan Confetti, geometrik desenlerin yer aldığı banyo halılarıyla dikkat çekiyor. 


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların da önüne geçen Confetti, tüy bırakmaz özelliğiyle kolay kullanım imkânı sağlıyor. Banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemine karşı emici tabanı sayesinde kadınların gizli yardımcısı oluyor.  Anti-alerjik, anti-statik özelliğiyle sağlıklı, güvenilir bir kullanım alanı sunan Confetti, koku yapmayan ve aşınmaya dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. 


Siz de