14 / 05 / 2024

Conrad İstanbul türkiyenin en iyi konferans oteli

Conrad İstanbul türkiyenin en iyi konferans oteli

Conrad İstanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödülleri'nin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için ilk teklifler verildi!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde teknik açıdan yeterli bulunan İdom, Tecnimont ve Yüksel Proje'nin mali teklifleri alındı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüdü için 3 firma teklif verecek!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde mali tekliflerin açılışına 3 firma davet edildi. Mali teklifler 10 Ağustos'ta açılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne start veriliyor!

Tamamlandığında dünyada bir ilk olacak 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nde üç firmanın teklifi yeterli bulundu. Bakan Arslan, “Tünel günde 6.5 milyon yolcu taşıyacak” dedi.

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin taşınmasında son durum!

İstanbul Tıp Fakültesi ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin depreme dayanıklı olmadıkları için yenilenmesi süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin ihalesi yarın!

Kentin trafiğini rahatlatması beklenen 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli yarın ihaleye çıkıyor. 6 firmanın teklif vereceği projenin mühendislik çalışmalarının da 1 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüdü için 6 firma yarışacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüdü 3 Mayıs'ta yapılacak ihalede, 6 firmadan teklif alınacak. Etüt, proje ve mühendislik hizmetleri kapsamında, kara ve denizde derin sondaj çalışmaları yapılarak, zemin verileri belirlenecek

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde mali teklifler 3 Mayıs'ta alınacak!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde mali teklifler 3 Mayıs'ta alınacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin etüdü için 35 milyon lira ayrıldı!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli" projesi için 35 milyon liralık bütçe ayrıldı. Ayrılan bütçeden 7 milyon 500 bin lira bu yıl kullanılacak.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Conrad İstanbul türkiyenin en iyi konferans oteli Haberi

Conrad İstanbul türkiyenin en iyi konferans oteli



Conrad İstanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödülleri'nin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi. 


Conrad İstanbul, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen törende Avrupa'da ödül alan 24 Hilton Worldwide otelinden biri oldu. Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçilen Conrad İstanbul, toplantı ve konferanslar için farklı ihtiyaçlara yönelik pek çok salona sahip. Modern teknolojilerle donatılmış toplantı mekanları ve profesyonel hizmet anlayışıyla Conrad İstanbul, İstanbul'un marka değerine ve her geçen gün gelişen kongre turizminin dinamizmine katkıda bulunuyor. Conrad İstanbul Otel Müdürü Daniele Fabbri ödülü alırken şöyle konuştu: "Conrad İstanbul olarak bu prestijli ödülü iki yıl iist üste kazanmaktan dolayı çok memnunuz. Misafirlerimize lüks ve konforu bir arada yaşatarak kusursuz...