04 / 05 / 2024

çöp evler

çöp evler

Zonguldak'ta, içerisinde biriktirilen atıklar nedeniyle çöp eve dönüşen konut, belediye ekiplerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri gönüllüleri tarafından boşaltılıp, ilaçlandı.

İngiltere resmen Eyüp'ten daha ucuz: Eyüp'te yeni evler 9-15 milyona satılırken, İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye satılıyor

Konut almak isteyenlerin yurt dışına yöneldiği son günlerde sık sık gündem oluyor. İstanbul'un Eyüp ilçesi ile İngiltere'de konut fiyatları karşılaştırıldı. Aradaki uçurum dikkatleri çekti. İşte o rakamlar...

Temizliği sevenlerin bayıldığı süpürge! Dyson kablosuz süpürge kaç TL? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü çekişi, kablosuz kolay hareket imkanı ve sessiz çalışmasıyla beğeni toplayan Dyson kablosuz süpürge, bebekli veya evcil hayvan bulunan evler için de çok uygun.  Peki Dyson süpürgenin başka özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Tefal ile tozlara geçit yok! İşte Tefal elektrikli süpürgeleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Elektrik süpürgeleri, evler ve yaşam alanlarının vazgeçilmez kurtarıcıları olmaya devam ediyor. Tefal elektrikli süpürgelerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Şok iddia: Duvarları çatlak binaları badana yaptırıp satıyorlar!

Adana Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Melih Baki, yapımı tamamlanan çok katlı bodrumlu apartmanların altının su dolduğunu söyleyerek, "Temeli su dolduktan sonra duvarlarında çatlaklar meydana gelen evler, ev sahipleri tarafından badana yaptırılıp satışa çıkartılıyor" diye konuştu.

Evler artık internetten görücüye çıkacak!

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

Malatya'da ağır hasarlı evler kontrollü şekilde yıkılıyor!

Malatya Pütürge'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8'lik depremde ağır hasar gören evler kontrollü şekilde yıkılıyor...

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

Japonya'daki köpük evler 10 kat daha ucuz!

Japonya'da inşa edilen köpükler 2 saatte inşa ediliyor. Ayrıca maliyeti normal evlerden 10 kat daha ucuz. 

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

2 saatte inşa edilen bu evler 300 yıl dayanıyor!

Japonya'da bulunan bu sıradışı evler 2 saatte inşa ediliyor. Köpükten yapılan evler 300 yıl dayanabiliyor.

Japonya'daki köpük evler 2 saatte yapılıyor!

Japonya'da inşa edilen köpük evlerin yapımı 2 saatte tamamlanıyor. Görenleri şaşkına çeviren bu evler 300 yıla kadar dayanıyor.

İhlas Bizim Evler 7 konum!

532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 7 Ispartakule'de şimdi ev alıp hemen taşınabiliyorsunuz..

çöp evler Haberi

çöp evler

Zonguldak'ta, içerisinde biriktirilen atıklar nedeniyle "çöp ev" haline gelen konut, belediye ekiplerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri gönüllüleri tarafından boşaltılarak ilaçlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mithatpaşa Mahallesi İsmet Paşa Sokak'ta yaşayan ve sağlık sorunları olan bir kişinin evinden, kötü kokular yayılması nedeniyle vatandaşlar, durumu Zonguldak Belediyesi'nin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcilerine haber verdi.

Eve gelen ekipler, evin içerisinde biriktirilen atıklarla "çöp ev" haline geldiğini belirledi. Evde oturun kadın ve çocuklarının geçici olarak yakınlarının yanına yerleştirilmesinin ardından belediye ekipleri ve gönüllüler, konut içerisinde bulunam atıkları boşaltıp, ilaçladı.