27 / 04 / 2024

çöp toplama aracı

çöp toplama aracı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 48 şehre 150 çöp toplama aracı ve 7 bin 500 çöp konteynerinin aracılığıyla düzenlenen törende, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'a rahmet diledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mısır'a çöp toplama kamyonu gönderiyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır gezisi sırasında Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye söz verdiği 150 adet çöp toplama kamyonu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderiliyor...

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, güçlü toz toplama performansı, büyük haznesi ve tozları içine hapseden Hepa 13 filtresi ile temizlikte en büyük yardımcınız olacak. Peki, Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Arnica Tesla Plus Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerde satılıyor? Ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Yüksek kapasiteli toz toplama ve emiş gücü ile Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatları ve özellikleri ile dikkat çekiyor.

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak ediliyor. En çok tercih edilen yatırım aracı olan altın bugün resmen tsunami gibi kasıp kavurdu.  Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında yalancı bahar uyarısı! Rakama kanıp sakın yapmayın çünkü 5 ay sonra bu fiyat olacak

Altın fiyatları 19 Temmuz 2022 Salı günü ne oldu, gram altın kaç liradan satılıyor, altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı, çeyrek altın almak için doğru zaman mı yoksa eldeki altını satıp başka bir yatırım aracına mı geçmek gerekiyor. İşte uzmanların tavsiyeleri ve görüşleri...

TürkAkım'dan Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı!

Rusya doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ileten TürkAkım doğal gaz boru hattı aracılığıyla ocak ayında Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri başlıyor!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla 2 Ekim'den itibaren, belirlenen Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kirasertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı yapılacak.

çöp toplama aracı Haberi

çöp toplama aracı

Bu törenin, İller Bankasının çevre duyarlılığı ve sosyal sorumluluk bilincinin gereği olduğunu belirten Güllüce, programa katılanlara teşekkür etti. Güllüce, "Tabii milletvekillerimiz, ben buradan bakarken uyuyan olmadığı için ayrıca tebrik ediyorum. Çünkü sabahın altısında çıkıp da bu saatte burada olmak kolay bir şey değil" ifadelerini kullandı.


İller Bankasının kurulduğu tarihten bu yana birçok hizmette bulunduğuna işaret eden Güllüce, İlbank'ın Türkiye'de birçok esere imza attığını ve altyapı konusunda da dünyada sayılı kurumlardan olduğunu söyledi.


Türkiye'nin çevre konusunda geldiği noktayı rakamlarla anlatan Güllüce, 2002'de belediye nüfusunun yüzde 35'ine atık su arıtma hizmeti verilirken, bugün nüfusun yüzde 77'sinin bu hizmetten faydalandığını kaydetti. Güllüce, 2023'te bu rakamın yüzde 100'e ulaşmasını hedeflediklerini belirterek, bunun stratejik planını yaptıklarını bildirdi.


Gölbaşı'ndaki Çevre Referans Laboratuvarı'ndaki faaliyetlere değinen Güllüce, ayrıca arıtma tesislerindeki...