03 / 05 / 2024

çöp toplama tesisi

çöp toplama tesisi

Çöp toplama tesisine karşı köylülerin verdiği mücadeleyi, ‘Cennetteki Çöplük’ belgeselinde anlatan Fatih Akın, “Bu yapım, tüm filmlerimden daha Türk” dedi

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, güçlü toz toplama performansı, büyük haznesi ve tozları içine hapseden Hepa 13 filtresi ile temizlikte en büyük yardımcınız olacak. Peki, Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Arnica Tesla Plus Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerde satılıyor? Ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Yüksek kapasiteli toz toplama ve emiş gücü ile Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatları ve özellikleri ile dikkat çekiyor.

Eyüp Sultan'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık beton üretim tesisi hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü,İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Pirinççi Mahalle'si 271 parselde yer alan beton üretim tesisi ve santral binası hissesini 9 milyon 60 bin TL'ye icradan satıyor...

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Bursaspor'un dev üretim tesisi projesinde mutlu son!

Bursaspor'un 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesinde sevindirici haber geldi.  Yeşil beyazlı kulüp konu ile ilgili internet sitesinde açıklama yaptı.

Uzun Burun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Gaziemir'e buz üretim tesisi inşa edildi!

İzmir'in yükselen değeri Gaziemir ilçesinde girişimci Ali Akar tarafından günlük 400 ton kapasiteli buz üretim tesisi açılacak. Buzz Hause isimli tesiste kalıp, kristal, yaprak ve kuru buz üretilecek.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

çöp toplama tesisi Haberi

çöp toplama tesisi

65. Cannes Film Festivali Özel Gösterimler bölümünde ‘Cennetteki Çöplük’ adlı belgeseli gösterilen yönetmen Fatih Akın, STAR’a konuştu...


Filmin çekim süreci çok uzun, 2007- 2012 yılları arasında. O kadar malzemeyi nasıl topladın ve nasıl kurguladın?


En zor aşama buydu. Çamburnu’nda yapılan çekimler postayla Almanya’ya gönderiliyordu. Ben time code’larını not alarak DVD izliyordum. Montajcı İngiliz olduğu için tercüme edilmesi  gerekiyordu. 200 saat çekim malzemesi vardı. Onu tercüme etmek lazımdı. Çekimleri konularına göre grupladı.


Neye göre grupladınız?


Bu sadece çöp üzerine bir film değil. Türkiye’de köy hayatını anlatan bir film. Büyükşehir insanıyım, yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye’de köy hayatını hiç bilmiyordum. Benim yaşamımdan hiç de farklı olmadığını paylaşmak istedim izleyiciyle, özellikle de yurt dışındaki izleyiciyle. Mesela imam... Rock konsere gidiyor, sonra müezzinlik yapıyor! Aslında ben orayı...