15 / 05 / 2024

Çöpçü Gıda almanya

Çöpçü Gıda almanya

Çöpçü Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yuvalı, Ege’nin meşhur lezzetlerinden çöp şişi yurtdışına da taşıyacaklarını belirterek, “İlk şube Almanya’da açılıyor. İngiltere ve Dubai ise sırada” dedi.

Deprem bilimci yine İstanbul'u uyardı: Binlerce insanı da alıp götürecek

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depreminde bir ayrıntıya dikkat çekti ve "Binlerce insanı da alıp götürecek" dedi. İşte Görür'ün o açıklaması...

Tektaş yüzüklerde büyük indirim! Zen Pırlanta'da anneler gününe özel fiyatlar!

Zen Pırlanta'da Anneler gününe özel yüzde 50 indirim kampanyası devam ediyor. Tektaş pırlanta yüzüklerin fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta fiyat listesi...

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Uzmanlara göre Almanya'da enflasyon zirve yaptı!

Almanya'da açıklanan nihai veriler, enerji fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle enflasyonun Nisan ayında yüzde 7,2'ye gerilediğini teyit ederken, gıda fiyatları, enflasyonun itici gücü olmayı sürdürüyor.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü geliyor! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü zammı gelmeden hediyeni al! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gıda fiyatlarına kuraklık dopingi! En çok etkilenecek ürünler peş peşe açıklandı! 

Tarımsal kuraklığın ilk etapta hububat ürünlerini etkilemesi beklense de sebze ekim alanlarını daraltması, meyve ve hatta bal üretiminde de rekolteyi azaltıp, gıda enflasyonunu tırmandırması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özbakır tarafından kuruldu.

Yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 zamlandı! Gıda güvenliği için büyük risk

Dünya piyasasında gübre fiyatlarının yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 oranlarında zamlanmasının ardından S&P’den yapılan açıklamada, yaşanan fiyat artışının gıda güvenliği için büyük risk olduğu belirtildi. Yapılan uyarıda Rusya’ya bağımlılığın azaltılması gerektiği belirtildi.

Çöpçü Gıda almanya Haberi

Çöpçü Gıda almanya

Türkiye’de çöp şişi ‘Çöpçü’ markasıyla zincir haline getiren Çöpçü Gıda, rotayı yurtdışına çevirdi.  Döner Bahçesi adıyla yeni zincir yaratan Çöpçü, sadece benzin istasyonlarında faaliyet gösterecek ‘Yolluk’ markası için de hazırlık yapıyor.



Çöpçü Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yuvalı, sektörde iki yılı geride bıraktıklarını belirterek, franchise vererek kısa sürede 22 şubeye ulaştıklarını, gelecek yıl için ise bu rakamı 30’a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.


Yurtdışında şube

Cadde ve alışveriş merkezlerinde benzer oranlarda büyüdüklerini dile getiren Yuvalı, “Gelecek yıl Çöpçü’yü yurtdışına da taşıyoruz. Yurtdışında yaşayan Türk yatırımcılardan franchise alma yönünde ciddi talep geliyor. Türkiye’de büyümek önceliğimiz ama Almanya’da ilk şubemizi 2014 yılı ortalarında açıyor olacağız” dedi.

Yuvalı, Almanya haricinde İngiltere, Dubai, Ukrayna Amerika ve Kanada’dan da franchise talepleri geldiğini aktararak, İngiltere’de de şube açmak için de ciddi...