04 / 05 / 2024

corbus metal yatırımı

corbus metal yatırımı

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konu

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

Değerli metal lityuma yatırım yapanlar 1 senede tam yüzde 434 kazandı.  Açıklanan rakamlara göre, lityum bu performansıyla hem altını hem de gümüşü solladı...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Yapı Konut'tan 15 Temmuz sonrası 1 milyar TL'lik yatırım!

Metal Yapı Konut bu yıl da yatırımlarına hız verdi. Şirketin Genel Müdürü Akın Karali, 15 Temmuz sonrasında 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirdiğini belirtti.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı!

Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali, 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul ve inşaat projesine yatırım yaptıklarını belirtti.

Metal Yapı Konut'tan 5 yılda 2,5 milyar dolarlık yatırım!

5 yıl için 2 buçuk müyar dolar yatırım yapmayı hedefleyen Metal Yapı Konut Ulus, Zekeriyaköy ve Göktürk'te yeni projelere başlayacak.

Yatırım Leasing,cirosunu yüzde 25 artıracak!

İnşaat, tekstil, metal ana sanayi, tıbbi cihaz, matbaa ambalaj sektörlerinde yatırım mallarının finansmanını sağlayan Yatırım Leasing, finansal kiralama işlemlerinin yurtiçinde yaygınlaştırılması için müşterilerine danışmanlık hizmeti de veriyor.

Türkiye, islami pazarların en cazip yatırım merkezlerinden biri seçildi!

Büyüyen İslami Pazarlar Yatırım Görünümü Raporu'na göre yatırım açısından Türkiye ilk sırada. Önemli sektörler ise enerji, tarım, gıda, elektronik, turizm, ulaştırma ve metal.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Yolbulan Baştuğ Metalürji'den 80 milyon dolarlık yatırım!

ISO 500 sıralamasına göre Türkiye'nin en büyük 45'inci firması olan Yolbulan Baştuğ Metaluıji, 80 milyon dolarlık yatırımını hayata geçirdi. Firmanın yeni haddehanesinde yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesine sahip...

Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Tuğçelik Alüminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Alüminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

corbus metal yatırımı Haberi

corbus metal yatırımı

Corbus Çelik Satış ve Satınalma Koordinatörü Metin Gülmez, pazarlama stratejileri ve yeni yatırımları sayesinde, 250 milyon doların üzerinde ciro hedeflediklerini vurguladı. Gülmez, "Dünyadaki ekonomik durgunluktan dolayı yaklaşık bir yıldır durdurduğumuz çelikhane yatırımına, bu yıl başlayıp, bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Çelikhane yatırımı için, gerekli tüm fizibilite çalışmalarım yaparak, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunda imzaya sunduklarım dile getiren Metin Gülmez,"ÇED raporumuzun alınması üe yatırımda inşaat ve diğer faaliyetlere başlayacağız. Bu yatırım üe kendi ihtiyacımız olan kütük demirinin 500 bin ton kısmım üretmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Gülmez, yatırım üe birlikte tesis değerini, 120 müyon dolar seviyelerinde öngördüklerine değinerek, 200 kişiye istihdam sağlamayı amaçladıklarının da altım çizdi. Söz konusu yatırımdaki temel amacın, artan rekabet koşulları içinde fabrikanın ihtiyacı olan hammaddeyi kendi kontrolleri...