11 / 05 / 2024

Cordella Tuzla konut fiyatları

Cordella Tuzla konut fiyatları

Cordella Tuzla projesinde yer alan dairelerin fiyatları 182 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile faizli taksit yapıldığı gibi firma bünyesinde de faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

İş GYO Tuzla konut projesi ertelendi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tuzla'da hayata geçirmeyi planladığı konut projesi ertelendi. Şirket ertelemeyle ilgili şu açıklamayı yaptı...

Gelecek Realist Tuzla konut fiyatları 2018!

Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılan Realist Tuzla'da konut fiyatları minimum 325 bin TL, maksimum 335 bin TL olarak belirlendi..

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Tuzla'da konut fiyatları artacak mı?

Tuzla, yatırımlarla şahlanıyor. Alışveriş, gezme, eğlence merkezi olma yolunda birçok adım atılan bölgede metro hattının yer almasıyla konut fiyatlarının artması bekleniyor.

TOKİ'den Silivri, Pendik ve Tuzla'ya konut projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kayabaşı'da 3-5 ay sonra bitecek 3 bin adet daire bulunduğunu belirtti. Turan, "Bu yıl Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üretecek yapılandırma içerisindeyiz" dedi.

Emlak Konut Tuzla 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Tuzla 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016!

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde yükselen Anadolum İnşaat İdol Tuzla konut teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016....

TOKİ Tuzla'ya 232 konut inşa edecek!

TOKİ tarafından İstanbul’un Tuzla ilçesine 232 konut inşa edilecek. Orhanlı Mahallesi’nde yapılacak konutların ihalesi 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi.

TOKİ Tuzla 232 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 232 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Tuzla 232 konut ihalesi 9 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Tuzla Orhanlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 232 adet konut 9 Haziran saat 14:30'da ihaleye çıkıyor.

TOKİ İstanbul Tuzla 232 konut ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi GÖB.879 parsel 232 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 9 Haziran 2016 14:30'da yapılacak.

Cordella Tuzla konut fiyatları Haberi

Cordella Tuzla konut fiyatları

Tuzla'da Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Tuzla'ya 2013 yılının Haziran ayında başlanmıştı. Teslimlerin Haziran 2015'te yapılacağı  Cordella Tuzla projesinin toplam arsa alanı 10,420 metrekare olarak belirlendi. 


Toplamda 33 bin metrekarelik inşaat alanına sahip  Cordella Tuzla projesinde satılabilir inşaat alanı ise 25 bin metrekare.  Cordella Tuzla'da peyzaj alanına ayrılan kısım 5 bin 500 metrekare. 


Zemin+5 kattan meydana gelen 3 blok halinde yükselen  Cordella Tuzla projesinde A bloğun taban oturumu 605,96 metrekare, B bloğun taban oturumu 1725 metrekare ve C bloğun taban oturumu 930 metrekare olarak belirlendi. 


Peyzaj ve şehir manzarasına sahip  Cordella Tuzla'da site girişinde engelli rampası bulunuyor. Toplam 216 konut yer alıyor. Bu konutlardan 67'si 1+1, 106'sı 2+1 ve 43'ü 3+1 şeklinde tasarlandı. 



Tavan yüksekliği  2,65 net olan Cordella Tuzla projesinde...