03 / 05 / 2024

Cordella Tuzla proje bilgileri

Cordella Tuzla proje bilgileri

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Cordella Tuzla projesinin 2015 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Assan Gayrimenkul'den Tuzla'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Assan Gayrimenkul, Tuzla'da 323 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi geliyor! Yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak.

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tual Artı Tuzla ile 220 daire ve 165 iş yeri geliyor! Yeni proje!

Emlak Konut Tuzla ihalesini kazanan Dağ Mimarlık, karma projesi için kolları sıvadı. Proje, konut, ticari ünite ve otelden meydana gelecek..

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Tuzla projesi geliyor! Yeni proje!

CNR Emlak Fuarı’nda We Haliç projesini tanıtan Ilgın İnşaat Tuzla’da yeni projeye hazırlanıyor. Yatırımlarına Tuzla ile yola devam edecek firma proje detaylarını henüz açıklamadı.

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Elexia Tuzla proje satış ofisi!

Yeşil GYO imzasını taşıyan Elexia Tuzla projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Lokum Evler Tuzla proje fiyatları!

Lokum Evler Tuzla proje fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ve faizsiz ödeme fırsatları sunuluyor...

TOKİ'den Kayabaşı ve Tuzla'ya 2 yeni proje!

TOKİ İstanbul projeleri arasına iki yeni proje daha eklemeye hazırlanıyor. Projeler için mayıs ve haziran aylarında iki ihale düzenlenecek. TOKİ Kayabaşı projesi 448 konuttan meydana gelecek. Tuzla projesinde ise 232 konut yer alacak.

Cordella Tuzla proje bilgileri Haberi

Cordella Tuzla proje bilgileri

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Tuzla projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 2015 yılında teslim edilmesi hedeflenen Cordella Tuzla projesi İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor.


Cordella Tuzla fiyat listesi!


1 oda 1 salon daireler 200 bin lira ile 243 bin lira arasında,

2 oda 1 salon daireler 295 bin lira ile 380 bin lira arasında,

3 oda 1 salon daireler 400 bin lira ile 471 bin 500 lira arasında değişiyor.



Cordella Tuzla projesinin ödeme planı kapsamında 120 ay için 0,89 faiz oranı uygulanıyor. Yüzde 25 peşişnat verilen Cordella Tuzla projesinde 18 aya kadar vade yapılıyor.


Cordella Tuzla daire alanları!


1+1 daireler net 41-57 metrekare, brüt 77-110,

2+1 daireler 64-126 metrekare, brüt 96-203...