05 / 05 / 2024

Corendon Turizm 2016 yatırımları

Corendon Turizm 2016 yatırımları

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Corendon en büyük otelini açacak!

2018 hedeflerini açıklayan Corendon Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels and Resorts ismi altındaki otel zincirine de 2018'de iddialı bir otel daha ekleyeceklerini ifade etti.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

Turizm tesislerinin bir kısmı residence bir kısmı yurt olacak!

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü, Yüksek Mimar ve Sorumlu Değerleme Uzmanı Mehmet Murat Akıncı, 2016 verilerine göre turizm sektörü değerlendirmesi yaptı. İşte, Mehmet Murat Akıncı'nın güncel sektör analizi..

Torunlar GYO, Netsel Turizm 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden oluşuyor. Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016...

Turizm tesisi kira ve ecrimisillerine 1 yıl erteleme!

Turizm tesisi için kamu arazisi tahsis edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli yatırımcı ve işletmecilerin 1 Ocak-31 Aralık 2016'da tahsil edilmesi gereken kira, kesin tahsis, kesin izin, irtifak hakkı, kullanma izni bedelleri ve hasılat payları ödemeleri bir yıl ertelenecek.

Mudanya'da turizm tesisleri 3 katına çıkarılacak!

Kurtuluş Savaşı'nın sonunda imzalanan ateşkes ile adını tarihe yazdıran Mudanya, 2016-2023 yıllarını kapsayan Turizm Master Planı ile turizm işletme belgeli konaklama tesisi sayısını 3 katına, yeme içme tesisi sayısını da 5 katına çıkarmayı planlıyor.

PAB Mimarlık'a Cityscape Awards 2016'dan ödül!

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Corendon Turizm 2016 yatırımları Haberi

Corendon Turizm 2016 yatırımları

Turizm, iniş çıkışları bol olan bir sektör. Sektör temsilcileri, Türkiye’nin turizmle tanıştığı 90’lı yıllardan bu yana o kadar çok kriz yaşadı ki, günümüzde kendilerini ‘kriz doktoru” diye tanımlıyorlar. Bünyesinde uçak şirketi, oteller, tur operatörlüğü ile seyahat acentesi bulunan Corendon, sektörde yaşanan bazı sıkıntılara rağmen büyüme başarısı gösteren gruplardan bir tanesi. Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Karaer bu başarının sırrını Para Dergisi’ne anlattı.


Turizmle 25 yıl önce tanıştınız. Kendi şirketinizi kurmadan önce havacılık şirketlerinde yöneticilik yaptınız. Bu size neler kattı?


1yildirTurizmle ‘kurtlar sofrası’ olarak bilinen Frankfurt’ta tanıştım, Dolayısıyla öncelikli olarak Avrupa ve piyasayı öğrenmemi sağladı. Yönetici olarak çalıştığım tur operatörü şirketlerinde son karar mercii ben değildim. Ancak, bir patronun piyasa gerçeklerinden uzak aldığı yanlış kararların Türkiye, firma veya markaya nasıl...