12 / 05 / 2024

Çorlu 2016 kentsel dönüşümü

Çorlu 2016 kentsel dönüşümü

AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, "Tekirdağ'da sağlam binalar inşa etmemiz gerekiyor ve sağlam binalar içerisindeki yaşam odalarımızı güvenli hale getirmemiz gerekiyor. " açıklamasında bulundu.

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Çorlu’ya Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi!

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu'ya millet bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Pendik'te her 4 konuttan 1'i kentsel dönüşümle yapıldı!

Pendik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne göre, bölgede 2013-2016 yılları arasında 617 riskli bina kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Verilere göre, kentsel dönüşümün gerçekleştiği inşaatların oranı yüzde 25'e ulaştı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde mağduriyet yaşanmıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyük bir hızla devam ediyor. İlk harcı 13 Ekim 2015’te atılan ve 4 etap halinde gerçekleştirilen projede, 2016 yılı içinde 3 etabın birden temeli atıldı.

Esenler Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut, İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin geçici kabul tutanağının 22 Aralık 2016 tarihinde onaylandığını açıkladı.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016!

Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 140 adet 3+1 konut kuralı satışa sunuluyor. İşte Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016...

Emlak Konut Tekirdağ Çorlu Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Tekirdağ Çorlu Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Çorlu'da 7,8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Çorlu'nun Hatip mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 28 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Çorlu 2016 kentsel dönüşümü Haberi

Çorlu 2016 kentsel dönüşümü

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından ilçede görev yapan basın mensupları ile periyodik olarak düzenlenen basın toplantısı Çorlu Öğretmenevi`nde gerçekleştirildi. Basın toplantılarının bu ayki konuğu Afet ve Acil Durum Merkezi (AFAD) Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol oldu.


İlk olarak AFAD nedir sorusuna yanıt veren ve bu konuda açıklamalarda bulunan Erol, “Daha önce Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü`nün yaptıklarını Sivil Savunma Genel Müdürlüğü yapıyordu. Bir de Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bünyesinde Afet İşleri Genel Müdürlüğü vardı. Başbakanlık bünyesinde de Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü vardı. 17 Aralık 2009 tarihinde 3 ayrı genel müdürlük lağvedildi. Direkt Başbakanlığa bağlı olarak aynen Genel Kurmay Başkanlığı gibi Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir başkanlık haline getirildi ve tüm kurumlar bir çatı altında toplandı” dedi.


“DEPREME HAZIR...