08 / 05 / 2024

Çorlu Belediyesi Meclisi 2016 toplantısı

Çorlu Belediyesi Meclisi 2016 toplantısı

Çorlu Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını düzenledi. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen Ocak ayı olağan meclis toplantısında imar görüşüldü.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Çorlu Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çorlu ve Ergene ilçelerinde yer alan 18 arsayı 9 milyon 448 bin TL'ye satıyor...

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Çorlu Belediyesi Meclisi 2016 toplantısı Haberi

Çorlu Belediyesi Meclisi 2016 toplantısı

Çorlu Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını düzenledi. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen Ocak ayı olağan meclis toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ve Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı da misafir olarak katıldı.


Gündeme geçilmesinden önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak belediye meclisine hitaben konuşma yaptı.


2016 yılı itibariyle her ayın bir gününü Tekirdağ’ın 11 ilçesinde geçirerek ilgili ilçede çalışmalar yapacağını dile getiren Başkan Albayrak; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kurulma süreci ve çalışmalarına değindi. Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın kurucu başkan olmasının yanı sıra model bir başkan olma görevi ve sorumluluğu olduğunu belirtirken bu doğrultuda mesai saati tanımaksızın özveriyle çalışıldığını dile getirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşmasının devamında; “Kadro, ekipman ve sistemini...