02 / 05 / 2024

çorlu C Tipi Mesire Yeri

çorlu C Tipi Mesire Yeri

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofise, eve, bahçeye ve benzeri bir çok alanda kullanabileceğiniz Kumtel ısıtıcılar, şimdi kısa bir süreliğine sepette yüzde 8 indirimle sizi bekliyor. Şömine tipi, kule tipi, yerden olan ısıtıcılarda ve vantilatörlerde geçerli indirimi kaçırmayın. İşte, Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çorlu'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Ulaş Mahallesi, 286 ada 17 parselde yer alan fabrika ve arsasını 13 milyon 535 bin 435 TL'ye icradan satıyor...

Çorlu'da 40.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesinde yer alan 2 gayrimenkulü 40 milyon 244 bin 587 TL'ye satıyor...

Tekirdağ Çorlu'da 16.5 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

T.C. Çorlu Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Yenice Mahallesi, 3883 parselde yer alan araziyi 16 milyon 504 bin 418 TL'ye satıyor...

Çorlu'da 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Türkgücü Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 718 bin 804 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Çorlu'da Atıksu Kollektör Hattı için acele kamulaştırma!

Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Atıksu Kollektör Hattı Ana Toplayıcı Ek Proje yapım işi kapsamında acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli eski cezaevi arsası için teklifler alınıyor!

Geçtiğimiz Ekim ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla yıkımı gerçekleştirilen C Tipi Cezaevi’nin arsasında yapılacak 16 bin 177 metrekare kapalı alan inşaatının ihalesi için teklifler 27 Haziran’a kadar alınacak

TOKİ Ermenek konutlarında vade yeniden düzenlendi!

Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; önce vadesi 180 ay olan B1 tipi (2 + 1) konutların vadesi 240 ay, 120 ay olan C tipi (3+1) konutların vadesi 144 ay olarak yeniden düzenlendi.

çorlu C Tipi Mesire Yeri Haberi

çorlu C Tipi Mesire Yeri

Çorlu Demirköy Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında bulunan mesire yerindeki yapı denetim faaliyetlerini son durumu görmek için Demirköy’e giden Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, çalışmalar hakkında İşletme Müdürü İhsan Ceylan’dan bilgi aldı.


Yapımında sona gelinen mesire alanının incelenmesinde Bölge Müdürü Zekeriya Mere’ye, İstanbul Orman Fakültesinden öğretim üyeleri, Marmara Araştırma Enstitüsü Mühendisleri ve Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve Teknik Personelinden oluşan bir heyet eşlik etti.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, mesire yerinin en güzel ve en hızlı şekilde bitirilip yakın tarihte vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Mere, tamamlandığında hem Demirköy halkın hem de bölgeye gelenlere hizmet edecek olan Enver Kara Mesire Alanı’nda çalışmaların güzel gittiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.




Çorlu...