02 / 05 / 2024

Çorlu Kayapark konut fiyatları

Çorlu Kayapark konut fiyatları

Teslimlerin 2014 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Çorlu Kayapark daire fiyatları metrekare bazında 1,600 TL'den başlıyor. Satışların devam ettiği projenin 4 bin 500 metrekaresi yeşil alana ait...

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çorlu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çorlu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKi'den Tekirdağ Çorlu'ya yeni proje geliyor! 760 ucuz konut resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile hayata geçirilecek Kayapark Sakura Evleri için düğmeye basıldı. Peki Kayapark Sakura Evleri nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kayapark Sakura Evleri kura çelişi yarın!

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri’nde, ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa çıkarılan 50 konut için kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. 

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Fahiş konut fiyatları arsalara olan talebi artırdı!

Yükselen fiyatlar sebebiyle konut alma hayalini erteleyen kişiler arsalara yöneldi. En çok rağbet gören yerler ise İstanbul Esenyurt, Tekirdağ Çerkezköy ve Çorlu civarları oldu.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 760 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştiriyor.

Çorlu Kayapark konut fiyatları Haberi

Çorlu Kayapark konut fiyatları

İçerisinde 106 adet dairenin yer aldığı Çorlu Kayapark daire fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor. Projede konutların satış sürecine devam ediliyor.


Konutların 84 metrekare ile 188 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Çorlu Kayapark Konakları'nda, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Çorlu Kayapark daire fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, Kartürk Yapı imzası taşıyor. 



Tekirdağ Kayapark Konakları Çorlu'da;  açık otopark, çocuk ebebeyn havuzu, çocuk oyun alanı, güvenlik birimi, kamera sistemi, diafon sistemi ve mutfak ankastre gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


2 bloktan meydana gelen Çorlu Kayapark daire fiyatları metrekaresi 1,600 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Tekirdağ Çorlu Emlak Konut bölgesinde inşa ediliyor. 


Çorlu Kayapark iletişim...