29 / 04 / 2024

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.



Dar gelirliler için Türkiye'nin 81 ilinde toplamada 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şimdi de merakla beklenen Tekirdağ projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Tekirdağ TOKİ 2022 projesi Çorlu ilçesinde inşa edilecek.

TOKi den Çorlu ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Çorlu Muhittin Mahallesi'nde yükselecek olan TOKİ Tekirdağ projesinde 317 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet caminin de yer aldığı TOKİ Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihi de açıklandı.

Çorlu Muhittin TOKİ projesinde konut, ticaret ve caminin yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. 

Çorluluların merakla beklediği TOKİ Tekirdağ projesinin ihalesi bu ayın 29'unda gerçekleştirilecek. Tekirdağ Çorlu Muhittin projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön