29 / 04 / 2024

Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü

Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü

Eroğlu giyim Çorlu fabrikasını Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü 10.sınıf öğrencileri ziyaret etti...

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu öğrenci yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı ödeme planı!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı ödeme planı kapsamında vade farksız 100 ay ödeme imkanı sunuluyor. Uplife Kadıköy projesinde fiyatlar 484 bin TL'den başlıyor...

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İlk Baretim etkinliği düzenlendi!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat ve Mimarlık fakültelerini kazanarak kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim hayatlarına ilk baretlerini takarak başladı.

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Melikgazi kız Kur'an kursu 2016 yılında tamamlanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye teknik ekibi ile şantiyelerde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç Kız Kuran Kursu inşaatının 2016 yılı başlarında tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış!

1998 yılında merkezi Yıldız'da olmak üzere Ayazağa ve Şişli'de öğretimine devam eden Yıldız Teknik Üniversitesi, Genelkurmay Başkanlığı'na ait 13 bin dönüm arazisi olan tarihi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış.

Yıldız Teknik Üniversitesi MYO'larını kapatıyor!

Ekonomide mesleki eğitim eksikliği tartışılırken, Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Yıldız Teknik Üniversitesi meslek yüksek okullarını kapatıyor..

Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü Haberi

Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü


Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü 10.sınıfına devam eden 80 öğrenci ve 4 alan öğretmeni 4 Nisan 2013 tarihinde Eroğlu giyim Çorlu fabrikasına eğitim ve inceleme amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.


Eroğlu Giyim İnsan Kaynakları ekibi tarafından karşılanan öğrenciler, gruplara ayrılarak insan Kaynaklan Uzmanı Pınar Aslantaş, iş Güvenliği ve Sosyal Uygunluk Uzmanı Semiray Akman, insan Kaynakları Memuru Handan Sarak ve Erdem Baran önderliğinde üretim alanlarını gezdiler.


Fabrika gezisi sonrasında eğitim salonunda Eroğlu Holding tanıtım filmini izleyen grubun sorularını, Fabrika Müdürü Hüseyin Şahin yanıtladı. Tekstil ve konfeksiyon sektörüyle ilgili öğrencilere bilgi aktaran Şahin, kariyer hedefleri üzerine öğrencilerle sohbet etti.


Ziyaretleri sonunda insan Kaynakları Müdürü Cevat Duman,...