17 / 05 / 2024

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tapu teslimi

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tapu teslimi

2006 yılında bakanlık onayı ile Yeni Sanayi Sitesi ortaklarınca kurulan Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifinin müteahhit firma ile sözleşme yapılmasından sonra konutlarının bireysel tapuları ortaklara teslim edildi.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

Tekirdağ Ergene'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii, 876 ada 30 parselde yer alan fabrikayı 12 milyon 491 bin 596 TL'ye satıyor...

Caspian Group İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian Group İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çorlu tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

Tekirdağ Ergene'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli,Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 632 bin 170 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ölen tekstilcinin eşine 20 milyon liralık icra şoku!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tekstil firması sahibi Cahit Ecesoy'un, boşandığı ilk eşi N.B., bir yıl sonra evlendiği ikinci eşi Pervin Ecesoy için 24 yıl boyunca nafakasını alamadığı nedeniyle 20 milyon liralık icra takibi başlattı.

Tekirdağ'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmacık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 240 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Çorlu'da 7,8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Çorlu'nun Hatip mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 28 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Çorlu Seymen Köyü maden arama ruhsatı ile gündemde!

Hürriyet Gazeteyesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugün köşesinde "Çorlu'nun üstü bitti şimdi de altına giriyorlar" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tapu teslimi Haberi

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tapu teslimi

Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif binasında düzenlen tapu teslimlerinde, Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunurken Armada City 1. Etap olarak bilinen konutlardaki 549 ortağın ev tapuları verilmeye başlandı. 



Alınmaz dediler aldık 

Tapuların ortaklara teslimi ile çok önemli bir işin üstesinden geldiklerini belirten Başkan Dobrucalı "Ruhsat alınamaz dediler alındı, iskân verilemez dediler verildi, daireler bitmez dediler sözleşme tarihinden 1 yıl önce daire teslimleri yapıldı. Bugünde ortaklarımızın bireysel tapularını kendilerine teslim etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 2 etap halinde başlayan proje kapsamında toplamda 37 blokta bin 831 daire bitti. Kooperatifimize ait 1. Etap dairelerinde tapu işlemleri tamamlandı" dedi. 



Kuruluşlara teşekkür ediyorum 

Dobrucalı ayrıca; "Bu konutlarımız modern inşaat tarzı ile inşa edilerek Çorlu'muza vizyon katmıştır. Bugün konumu, mimarisi, sosyal tesisleri, güvenliği, alışveriş...