02 / 05 / 2024

Çorlu koordine sanayi sitesi konut kooperatifi tapuları teslim edildi!

Çorlu koordine sanayi sitesi konut kooperatifi tapuları teslim edildi!

2006 yılında bakanlık onayı ile Yeni Sanayi Sitesi ortaklarınca kurulan Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifinin müteahhit firma ile sözleşme yapılmasından sonra konutlarının bireysel tapuları ortaklara teslim edildi.



Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif binasında düzenlen tapu teslimlerinde, Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunurken Armada City 1. Etap olarak bilinen konutlardaki 549 ortağın ev tapuları verilmeye başlandı. 



Alınmaz dediler aldık 

Tapuların ortaklara teslimi ile çok önemli bir işin üstesinden geldiklerini belirten Başkan Dobrucalı "Ruhsat alınamaz dediler alındı, iskân verilemez dediler verildi, daireler bitmez dediler sözleşme tarihinden 1 yıl önce daire teslimleri yapıldı. Bugünde ortaklarımızın bireysel tapularını kendilerine teslim etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 2 etap halinde başlayan proje kapsamında toplamda 37 blokta bin 831 daire bitti. Kooperatifimize ait 1. Etap dairelerinde tapu işlemleri tamamlandı" dedi. 



Kuruluşlara teşekkür ediyorum 

Dobrucalı ayrıca; "Bu konutlarımız modern inşaat tarzı ile inşa edilerek Çorlu'muza vizyon katmıştır. Bugün konumu, mimarisi, sosyal tesisleri, güvenliği, alışveriş merkezleri gibi birçok unsuru ele aldığımızda ne kadar doğru bir adım atıldığını görüyoruz. 2006 yılında Yeni Sanayi Sitesi ortaklarımızın tümünün katkısı ile kurduğumuz Konut Yapı Kooperatifimizin kuruluş aşamasından bugün mutluluğunu yaşadığımız tapu teslimlerine kadar katkısı olan tüm kuruluşlara teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. Başkan Dobrucalı ve Yönetim Kurulu üyeleri kooperatif ortaklarının tapularını teslim ederken gününü anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. 


Çorlu Yorum


Geri Dön