04 / 05 / 2024

Çorlu Reşadiye satılık apartman

Çorlu Reşadiye satılık apartman

Tekirdağ çorlu 1. icra Dairesi tarafından bugünkü gazeteye verilen ilana göre Çorlu 1. icra Dairesi Reşadiye'de 1 milyon 178 bin liraya apartman satıyor. Gayrimenkul 3 Mart 2014 günü satılacak...

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan indirim kampanyasına göre fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor...

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Satılık daire aramasında Şubat rekoru!

Şubat ayında 240 ay vadeli kampanyalar ve sektörel devlet teşvikleri internetten satılık daire aramasına da yansıdı. Satılık daire arama oranı, 2016 şubat ayına göre yüzde 58, bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 15 yükselerek rekor kırdı.

Pana Jardin Eden satılık!

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Jardin Eden projesinde 3+1'den 6+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Pana Jardin Eden satılık daire fiyatları katlara göre değişiyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

Çorlu Reşadiye satılık apartman Haberi

Çorlu Reşadiye satılık apartman

Tekirdağ Çorlu'da yer alan Reşadiye Havuzlar mevkiinde 461 metrekare yüzölçümüne sahip olan bir apartman Çorlu 1. icra Dairesi tarafından açık artırma yolu ile satılıyor.


Fiyatının 1 milyon 178 bin lira olarak belirlendiği gayrimenkulde KDV ornaı yüzde 18 olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı 3 Mart 2014 günü saat 14.30'da yapılacak.


İlanı görmek için