18 / 05 / 2024

çorlu yeni kapalı otopark

çorlu yeni kapalı otopark

Çorlu Belediyesi'nin 3,5 milyon TL ihale bedelli Santral Kavşağı Katlı Yer Altı Otoparkı projesi kapsamında inşaat çalışmaları devam ediyor. Otoparkının inşaat çalışmalarının 2014 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor....

İçerenköy Carrefour arazisindeki 1.402 konutluk yeni proje resmen başlıyor! 

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisindeki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı satışa çıkan projede metrekare fiyatları 3 bin 600 dolar olarak belirtilmişti.

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Çorlu Edition Önerler villa projesi satışta! Yeni proje...

TK Proje Mühendislik imzasıyla Çorlu'da yükselen Çorlu Edition Önerler villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

çorlu yeni kapalı otopark Haberi

çorlu yeni kapalı otopark


Çorlu Belediyesi'nin Santral Kavşağı Katlı Yer Altı Otoparkı projesi kapsamında inşaat çalışmaları devam ediyor.


3 milyon 564 bin TL ihale bedelli proje kapsamında bin 912 metrekare taban alanı üzerinde toplamda 5 bin 831 sahip otopark yapılacak. 3 katlı ve 151 araç kapasiteli yer altı otoparkının inşaat çalışmalarının 2014 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Yüklenici firma tarafından otopark zemininde beton bloklar oluşturularak güçlendirme çalışması yapılırken hafriyat çalışmaları da yapıldı. Söz konusu otoparktaki inşaat çalışmaları tamamlandıktan sonra üst kısmı yeniden park olarak düzenlenerek hizmete...