02 / 05 / 2024

çorludaki yüzme havuzları

çorludaki yüzme havuzları

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

Çorlu Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bir dizi ziyaretler için Çorlu ilçesine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Olimpik Havuzda incelemeler yaptı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

çorludaki yüzme havuzları Haberi

çorludaki yüzme havuzları


Çorlu Belediyesi tarafından şehre kazandırılan en önemli spor tesislerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunması ile başlayan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Milletvekilleri Metin Akgün, Candan Yüceer, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, MSB Çorlu İnşaat Emlak Bölge Başkanı Müh. Albay A. Tamer Ünal, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınorak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim...