15 / 05 / 2024

corner life tümexpo fuarı

corner life tümexpo fuarı

Güneşli Corner Life, Tümexpo Fuarı ’na katılıyor. 12 Eylül’de başlayan fuarda işadamlarıyla buluşacak olan proje, İstanbul’un yükselen yıldızlarından Güneşli’ de cazip bir yatırım enstrümanı sunuyor.

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Turan tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Play Park, Corner Life projesini 5 milyon TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 736,50 metrekaresini Play Park'a kiraladı...

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Söğüt Life İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Life İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Söğüt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Corner Tanıtım Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corner Tanıtım Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Enver Sandalcı, Hakan Çiyancı ve Erdem Güzeltunç imzasıyla kuruldu.

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

corner life tümexpo fuarı Haberi

corner life tümexpo fuarı


Güneşli’ de Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından gerçekleştirilmekte olan Güneşli Corner Life,  Tümexpo Fuarı’na katılıyor. 12 Eylül’de başlayan fuarda işadamlarıyla buluşacak olan proje, İstanbul’un yükselen yıldızlarından Güneşli’ de cazip bir yatırım enstrümanı sunuyor.


Yerel ve evrensel değerlere sahip, dinamik işadamları tarafından kurulan TÜMSİAD’ın organizasyonunda düzenlenen Tümexpo Fuarı bu yıl 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştiriliyor. Fuar katılımcılarının bu yılki gayrimenkul yıldızları arasında, Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından Güneşli’ de yükselmekte olan Güneşli Corner Life projesi de bulunuyor.


Fuarın 2. Salonunda ve F14 nolu stantta ziyaretçilerini karşılayacak olan Güneşli Corner Life, fuar aracılığıyla işadamlarına Güneşli’ deki cazip yatırım imkânlarını da sunmuş olacak. Fuarın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanan Corner Life, fuar süresince ziyaretçilerini teknik ve sosyal imkânlar...