02 / 05 / 2024

cornerlife konutları mimaroba

cornerlife konutları mimaroba

Satışların devam ettiği Corner Life projesi İstanbul Mimaroba'da yükseliyor. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Cornerlife Güneşli Evleri'nde yüzde 1 KDV!

İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde konumlandırılan Cornerlife Güneşli projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Cornerlife Güneşli Evleri'nde teslime son 7 ay. Cornerlife Güneşli'de konutlar 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cornerlife Güneşli 'den ev alana altın hediye!

Cornerlife Güneşli 'den konut alanlara dairenin metrekaresi kadar gram altın hediye edilecek. Yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya, kalan son 80 daireyi kapsıyor. Konutların bu kampanyayla satılması halinde hediye edilecek altın miktarı ise 10 kiloyu bu

Cornerlife 'ta en çok 3 oda 1 salonlar tercih edildi!

Cornerlife Güneşli projesinde en çok 3+1 tipi konutlar tercih edildi. Atatürk Havalimanı, E-5.TEM ve sahil yolunu bağlayan özellikleriyle öne çıkan Basın Ekspres Yolu , stanbul'un ikinci Maslak'ı olarak görülüyor.

Cornerlife Konutları Mimaroba'da 350 bin TL'ye 3+1!

Satışların devam ettiği Corner Life projesi İstanbul Mimaroba'da yükseliyor. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Yalova Belediyesi, TOKİ'nin yaptığı konutları satacak

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Yalova'da yaptığı belediyeye ait konutlar, 9-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak ihalelerle satılacak.

Taşdelen Güven Konutları'nda son 29 konut

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Taşdelen'de inşaatı devam eden Taşdelen Güven Konutları'nda konut fiyatları 168 bin YTL'den başlıyor.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

cornerlife konutları mimaroba Haberi

cornerlife konutları mimaroba

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak projesi olarak yükselen Corner Life'ta konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün.




Corner Life Evleri'nde; 1+1 daireler 55 ile 83 metrekare, 2+1 daireler 100 ile 140 metrekare, 3+1 daireler ise 140 ile 215 metrekare arasında alanlara sahip.


Daire 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Mimaroba Corner Life'ta; 2 kat kapalı ve açık otopark, havuz, 1500 metrekarelik fitness center, kapalı havuz, spa merkezi, çocuk oyun parkı gibi olanaklara yer veriliyor.


İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Mimaroba'da inşa edilen Cornerlife'ta toplamda 60 adet daire ve 42 adet dükkan bulunuyor.


Cornerlife Konutları Mimaroba'da; 1 oda 1 salon daireler 160 bin TL ile 190 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 270 bin TL ile 330 bin TL, 3...