16 / 05 / 2024

cornwall

cornwall

'Titanic' ile üne kavuşan oyuncu Kate Winslet'ın 700 bin sterline sattığı İngiltere'deki ev, harabeye döndü.

İngiltere'nin hangi bölgesinde konut satışları patladı?

Londra’daki birçok şirket artık çalışanlarının her gün ofiste olmasını zorunlu tutmuyor ve uzaktan çalışan insanlar Londra’dan 5 saat uzaklıkta yer alan ve Atlantik Okyanusu’nun kıyısında bulunan Cornwall’a yoğun bir ilgi gösteriyor. 

Gordon Ramsay, İngiltere'deki evini yeniden inşa edecek!

‘Hell’s Kitchen’ isimli yarışma programıyla dikkat çeken İngiliz şef Gordon Ramsay, İngiltere Cornwall’daki evini yıktırmaya hazırlanıyor. Küçük geldiği gerekçesiyle baştan inşaa ettirecek olan Ramsay’in bu davranışı büyük yankı uyandırdı.

İngiltere Silikon Vadisi kuruyor!

Yenilikçi teknolojiler alanında atılım yapmak isteyen İngiltere, adanın en güzel sahillerinin olduğu Cornwall bölgesini bir yazılım cennetine dönüştürmeyi planlıyor. Birçok teşvikin verildiği bölgenin kapıları Türk girişimcilere de açık.

Michael Pawlyn: Mükemmel tasarımın adresi doğa!

Pawlyn'in baş mimarlığını yaptığı Cornwall'deki Eden Projesi bu yaklaşımın en iyi bilinen örneği. Yapının en belirgin özelliği birbirine sıkıca kenetlenmiş birimlerden oluşması. Bu tasarım tümüyle yusufçuğun kanadından esinlenerek üretilmiştir.

One Cornwall Terrace 100 milyon sterlinden satılıyor!

Londra'da yer alan ve adını İngiliz Kralı 4'üncü George'tan alan dünyanın en pahalı malikanesi 1 Cornwall Terrace tam 100 milyon sterlinden satılıyor

İngiltere Cornwall'de kafa dinlemek isteyenlere satılık ev! 1 milyon sterlin!

İngiltere Cornwall'de 1930'larda bir kayanın üzerine inşa edilen ve tek ulaşım yolu 30 metrelik bir köprü olan ev 1 milyon sterline satışa çıkarıldı

cornwall Haberi

cornwall

Ünlü oyuncu Kate Winslet'ın 2001 yılında 380 bin sterline aldığı ve ilk eşinden ayrıldıktan sonra 700 bin sterline sattığı Cornwall'daki ev, çıkan yangın nedeniyle harabeye döndü.


ABD'de yaşayan bir işadamının satın aldığı Castle Minor, uzun süre boş kalınca evsizler tarafından kullanılmaya başlandı.


1899 tarihinde inşa edilen iki katlı evde çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü ancak ev, kullanılamaz hale geldi.


İtfaiye şefi Mark Salter, "Evde o kadar hasar var ki, yangının neden çıktığını söylemek zor. Ev, çatısı olmayan bir harabe" dedi.


Daily Mail'in haberine göre; polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Oscar ödüllü yıldız Kate Winslet, evi aldıktan birkaç ay sonra kızı Mia'nın babası, yönetmen eşi Jim Threapleton'dan boşandı ve tadilatı için binlerce sterlin harcadığı Castle Minor'da hiç yaşamadı.


Winslet, 2003 yılında ödüllü yönetmen Sam Mendes ile...