05 / 05 / 2024

corridor istanbul ne zaman teslim

corridor istanbul ne zaman teslim

Sur Yapı Corridor resimleri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı Corridor projesinde yer alan dairelerden 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları lansmana özel 247 bin TL'den başlıyor

Corridor İstanbul!

Corridor İstanbul projesi kapsamında konutların fiyatları 189 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Corridor İstanbul ne zaman teslim?

Corridor İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 belirlendi...

Beylikdüzü Akros İstanbul ne zaman teslim?

496 adet bağımsız birimden meydana gelen Akros İstanbul projesinde 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor. Peki Beylikdüzü Akros İstanbul ne zaman teslim?

Skyland İstanbul ne zaman bitecek?

Toplam 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Skyland İstanbul ne zaman bitecek?

Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve Avm alanları ile dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Adım İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Küçükçekmece Sone İstanbul ne zaman teslim?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul ne zaman teslim?

Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin alanları 50 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Royal İstanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.155 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Peki Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 17 blok şeklinde yükselen Vira İstanbul Konutları toplam 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Vira İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje imzasıyla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul ne zaman teslim?

corridor istanbul ne zaman teslim Haberi

corridor istanbul ne zaman teslim

Corridor, Sur Yapı projesi olarak hayata geçiriliyor. Sur Yapı Corridor resimleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Sur Yapı Corridor projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Güneşli'de inşa ediliyor. Sur Yapı Corridor projesinde 550 konut yer alıyor. 


Sur Yapı Corridor satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Sur Yapı Corridor fiyatları!

Sur Yapı Corridor projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları lansman dönemine özel 247 bin TL'den başlıyor. 


Sur Yapı Corridor kapsamında fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor. 


Sur Yapı Corridor resimleri!



Sur Yapı Corridor resimleri!




Sur Yapı Corridor resimleri!




Sur Yapı Corridor resimleri!



Sur Yapı Corridor iletişim

Tel: 0212 651 16 63

Web:...