29 / 04 / 2024

çorum 2014 projeleri

çorum 2014 projeleri

DSİ yatırımları ve iş programlarının, karşılaşılan sorunların değerlendirildiği toplantıda Çorum 'a yapılacak ve yaklaşık 600 Milyon TL'ye mal olacak 37 tesisin çalışmaları hakkında bilgiler verildi...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

TOKİ'nin Çorum projeleri konuşuldu!

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amin Salim Uslu Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti Uslu, TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede TOKİ'nin Çorum projeleri de konuşuldu.

Çorum'daki barajların doluluk oranları arttı!

Çorum’da son aylarda etkili olan yağışlarla birlikte içme suyu ihtiyacının karşılandığı barajlardaki doluluk oranlarında artış meydana geldi. Yapılan değerlendirmelerde 2014 yılına göre barajlarda 3 milyon metreküp su fazlalığının olduğu görüldü.

Çorum kentsel dönüşümde Türkiye 7.si!

Çorum'da 2014 yılında yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak genel bir değerlendirmede bulunan Çetin Özdaş, Çorum şehrinde kentsel dönüşüme olan ilginin giderek arttığını da bildirdi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Çorum için yeni imar planları hazırlanıyor!

Yirmi yıla yakın zamandır Türkiye’nin her noktasında imar planlama çalışmaları gerçekleştiren İmpo İmar ekipleri 2014 yılının son günlerinde Çorum Bayat İlçesinde sahaya çıktı. 635 Hektarlık alanın 1/5000’lik nazım imar planları yolda…

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

çorum 2014 projeleri Haberi

çorum 2014 projeleri


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün Çorum'da bulunan yatırımları Orman ve Su İşleri Müsteşarı Lütfi Akça'nın ev sahipliğinde yapılan toplantıda değerlendirildi. Toplantıya; Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, DSİ 5.Bölge Müdürü Murat Acu, DSİ Çorum ve 5.Bölge Şube Müdürleri katıldı.


DSİ yatırımları ve iş programlarının, karşılaşılan sorunların değerlendirildiği toplantıda Çorum'a yapılacak ve yaklaşık 600 Milyon TL'ye mal olacak 37 tesisin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. 


Toplantı şu konular görüşüldü;


“03.03.2014 tarihinde ihalesi yapılarak,05.05.2014 tarihinde sözleşmesi imzalanan Koçhisar Sulamasının 1. Etap yaklaşık 64 milyon TL. ve 653 ha arazinin sulaması hedeflenmektedir. 2. ve 3. Etap çalışmalarının ihale edilmesi ile birlikte toplam 11.835 ha su ile buluşacak.


2011 yılında ihalesi yapılan Dutludere Sulaması...