04 / 05 / 2024

Çorum Akşemseddin Camii son durum

Çorum Akşemseddin Camii son durum

Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Edirne'deki Selimiye Camii'nin bir benzeri Çorum'da insa edildi. Bölgenin en büyük camilerinden olan ve 7 yılda tamamlanan Akşemseddin Camii, gelecek ay hizmete açılacak

Çorum Akşemseddin Camii gelecek ay hizmete açılacak!

Mimar Sinan’ın “ustalık eserim” dediği Edirne’deki Selimiye Camii’nin bir benzeri Çorum’da inşa edildi. Bölgenin en büyük camilerinden olan ve 7 yılda tamamlanan Akşemseddin Camii, gelecek ay hizmete açılacak.

Ayasofya Camii'nde korkunç olay! Açıklamalar kan dondurdu

88 yıl sonra müze olmaktan çıkarılıp tekrar ibadethaneye dönüştürülen Ayasofya Camii'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Caminin tarihi kapısının tahrip edildiği ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntü sonrası yapılan açıklama ise kan dondurdu.

Eyüpsultan Akşemseddin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemseddin Mahallesi, 122 ada, 354 parsel bitişiği tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıktı.

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorum Belediyesi’nden kaçak inşaata 284 TL ceza!

Çorum Kadeş Barış Meydanı’na bakan ve Ak Parti İl Merkezi olarak düzenlenmek üzere kiralandığı bilinen binada, ruhsat dışı yapımına girişilen iki katın yıkım çalışmaları başladı…

AK Parti'nin Çorum'daki yeni binasına yıkım kararı!

Çorum'un Kadeş Barış Meydanı'nda AK Parti İl Başkanlığı'nın taşınması amacıyla hazırlanan yeni parti binasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Binanın yıkılmasına karar verildi.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Devlet Hastanesi yeniden açılacak!

45.Bölge Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan, hizmete açılması planlanan Çorum Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili konuştu.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Başakşehir Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temelini attı.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Çorum Akşemseddin Camii son durum Haberi

Çorum Akşemseddin Camii son durum



Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Edirne'deki Selimiye Camii'nin bir benzeri Çorum'da insa edildi. Bölgenin en büyük camilerinden olan ve 7 yılda tamamlanan Akşemseddin Camii, gelecek ay hizmete açılacak, Çorum'da temeli 2008 yılında atılan Akşemseddin Camii'nin inşaatında sona gelindi. Farabi Caddesi üzerinde yer alan caminin kaba inşaatı geçen yıl tamamlandı. İç dekorasyon ve çevre düzenlemesi ise halen devam ediyor. Dört minareli caminin inşası için çoğu vatandaşlardan toplanan bağışlar olmak üzere bugüne kadar yaklaşık 20 milyon TL harcandı .2000 metrekare kapalı alana sahip camide, 3500 kişi aynı anda namaz kılabilecek. Cenaze namazlarının kılındığı alanla birlikte bu sayı toplamda 5000'i bulacak. Kütüphane, Kur'an kursu, eğitim odalan, imam odası gibi bölümlerin de bulunduğu caminin 250 araçlık kapalı otoparkı bulunuyor.  Caminin dış kısmında kullanılan...