14 / 05 / 2024

Çorum Alaca imar planı

Çorum Alaca imar planı

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

TOKİ'den Çorum Alaca'ya 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Alaca projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Alaca 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Çorum Alaca'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Çorlu Önerler Mahallesi'nin imar planları askıya çıktı!

Çorum Önerler Mahallesi'nin imar planı çalışmaları tamamlanıp askıya çıkarıldı. Plan notları 1 ay boyunca askıda kalacak.

Çorum Ulukavak Mahallesi'nde imar tepkisi!

Çorum'un Ulukavak Mahallesi 2. Damat Şükrü Sokak'ta bulunan vatandaşlar, uygulanan yanlış imar politikalarından dolayı mağduriyetlerini dile getirdiler.

Çorum Alaca'da metruk ve atıl binalar yıkılıyor!

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

TOKİ Çorum Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı 9 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca imar planı Haberi

Çorum Alaca imar planı

Çorum Alaca Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ilçede yer alan atıl vaziyette binalar ve metruk yerler bir bir tespit edilip sahiplerine uyarılar yapıldı. Uyarıların ardından yıkım çalışmaları tamamlandı.

Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alaca’da bu zamana kadar 7 adet binanın yıkımı yapılırken, 15 adet bina ve metruk yerlere de tebligatları gönderildi ve yıkım hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Metruk ve atıl binalarda uygunsuz işler olduğu ve baş edemedikleri için belediyeye başvularda bulunan vatandaşlar da görevlilere teşekkür ettiler.