07 / 07 / 2024

Çorum Bayat altyapı çalışmaları

Çorum Bayat altyapı çalışmaları

Çorum’un Bayat Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla ilçede hem büyük bir değişim ve dönüşümün yaşanmasını hem de Bayat’ın çehresinin değişmesini sağladı.

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

TOKİ'den Çorum'a 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Oğuzlar 106 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Oğuzlar'a 106 yeni konut müjdesi!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Celilkırı 754 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Bayat altyapı çalışmaları Haberi

Çorum Bayat altyapı çalışmaları

Her alanda yapılan hizmetlerle kabuğunu kıran ilçe, Bayat Belediyesi’nin şehircilik alanında son yıllarda yapılan çalışmalarıyla modern ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, parti yöneticileriyle Bayat ilçesini ziyaret etti. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tarafından karşılanan heyet, yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceleyerek bilgi aldı. İlk olarak Bayat Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden heyet, burada ek bina inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra Bayat Çayı’ndakı ıslah çalışmaları hakkında bilgi alan Uslu ve Bekiroğlu, belediyeyi ziyaret etti.


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti belediyeciliğiyle birlikte Bayat’ın çağ atladığını söyledi. 2009 yılında devraldıkları hizmet bayrağını daha ileri taşımak için çalıştıklarını dile getiren Ünlü, milletin...