19 / 05 / 2024

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yıkılacak

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yıkılacak

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresindeki 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye farafından ihale yapıldı.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum'da KOBİ hastanesi kurulacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Çorum’da 71 milyon liralık 7 tesisin temeli atılacak!

Çorum’da 71 milyon lira yatırım bedelli 7 adet tesisin temeli atılacak. Temel atma törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, katılacak.

Çorum'un ikinci dört minareli camisi hızla yükseliyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi uygulama camii inşaatını inceledi. Başkan Külcü, uygulama camiinin Çorum’daki ikinci dört minareli camii olacağını vurguladı.

Çorum Hitit Üniversitesi bünyesinde yüksek okul kurulacak!

Çorum’un Bayat ilçesine Hitit Üniversitesi bünyesinde bir yüksek okul kurulması için çalışmalar devam ediyor. Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık, Bayat ilçesinde giderek teknik incelemelerde bulundu.

Çorum'da yeni AVM projesi başladı!

Çorum'da Dr Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresi için yapılan ihaleyi Ahlatçı firması aldı. Söz konusu ihalede firma belediyeye yüzde 43 pay verecek.

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yıkılacak!

Çorum'da Dr Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresi için yapılan ihaleyi Ahlatçı firması aldı. Söz konusu ihalede firma belediyeye yüzde 43 pay verecek.

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nın yerine AVM yapılacak!

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresindeki 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye farafından ihale yapıldı.

Çorum Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yerine ne yapılacak?

Çorum Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı ve çevresindeki toplam 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye tarafından ihale yapıldı.

Çorum'daki Turhan Kılıçoğlu stadı AVM mi olacak?

ÇORUM’un 10 bin kişilik Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresinde bulunan spor tesisleri yerine alışveriş merkezi inşaatı için ihale yapıldı.

Çorum Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Konuşmaların ardından hep birlikte butona basılarak caminin temeli atıldı.

Çorum Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin Temeli Atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Külcü Akşemseddin Camisini de yakında açacaklarını söyledi.

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yıkılacak Haberi

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yıkılacak

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresindeki güreş eğitim merkezi, tenis kortu, kapalı spor salonu, sentetik çim sahalar ve basketbol potalarının bulunduğu toplam 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye tarafından ihale yapıldı.


İhaleye sadece Ahlatçı Otomotiv ve İnşaat şirketi katıldı. Belediye Meclis Salonu’nda İsmail Tekçam Başkanlığı’nda yapılan ihalede Çorum Belediyesi’nin toplam satış gelirinden alacağı asgari pay yüzde 42 olarak belirlendi. İhaleye katılan firmanın bu rakamın üzerinde bir teklif vermesi istendi. Firma ise yüzde 43 teklif verdi. Firmanın başka bir teklif yapmamasının ardından ihale sözleşmesi imzalandı. Buna göre stat yeri ve çevresine toplamda bin 500 konut yapılacak. Ahlatçı firmasının yapacağı konutlardan Çorum Belediyesi’ne yüzde 43 oranında pay verilecek. Ayrıca çevre yolu üzerine Çorum Belediyesi yeni...