15 / 05 / 2024

çorum eski stadyum arazisi

çorum eski stadyum arazisi

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Konya Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarında son durum!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyum alanında inşa edilen Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacağını ve Selçuklu başkentine çok yakışacağını belirtti. 

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

(TOKİ tarafından eski stadyum yerine inşa edilen Sivas Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle açıldı.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Çorum’a 15 bin kişilik stat için 15 milyon 840 bin liralık kaynak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik stadyum, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından sağlanacak 15 milyon 840 bin liralık kaynakla tamamlanarak hizmete sunulacak. 

çorum eski stadyum arazisi Haberi

çorum eski stadyum arazisi

2 yıldır beklenen müjdeyi Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın aktardı. Yeni stadyumun son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunana Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Haziran ayı sonunda stadın devir-tesliminin tamamlanacağını belirtti.

Çorum Hakimiyet'ten Fatih Battar'ın haberine göre; 2 yıldır yılan hikayesine dönen ve bir türlü açılamayan yeni stadyuma ilişkin müjdeyi Ramazan Bayramı’nda açıklayan Başkan Aşgın, statta eksikliklerin tamamlandığını ve Haziran ayı sonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile devir-teslim sözleşmesini imzalayacaklarını kaydetti. 

Müteahhit firmanın statta eksikliklerini hemen hemen bitirdiğini ifade eden Aşgın; "Spor Toto ile 17 milyonluk sponsorluk anlaşması yapılmıştı. Müteaahit ile hiçbir sıkıntımız kalmadı. Müteaahitin parası ödendi. Bakanlık yetkilileri Çorum’a geldi. Değerlendirmeler yapıldı. Yapılan değerlendirmede statta bazı eksikliklerin olduğu tespit edilmişti. Özellikle koltukar ile ilgili sıkıntı olmuştu. Firma 11 bin adet seyirci koltuğunu...