30 / 04 / 2024

Çorum Karakeçili

Çorum Karakeçili

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu..Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! TOKİ Temmuz müjdesini resmen duyurdu! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Karakeçili projesinin ihalesi yarından sonra saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çorum'da 8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Çepni Mahalle/Köy, 2127 ada 14 parselde yer alan arsayı üzerindeki tek katlı yapıyı 7 milyon 982 bin 137 TL'ye satıyor...

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

SGK'dan Çorum'da 26.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

SGK, mülkiyeti SGK'ya ait, Çorum ili, Merkez ilçe, Gülabibey ilçesinde yer alan 4 adet arsayı 26 milyon 230 bin TL'ye satıyor...

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

Çorum'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 484 ada, 8 parsel ve 193 ada, 2 parseldeki arsaları toplam 18 milyon 182 bin 459 TL'ye icradan satıyor...

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Karakeçili Belediyesi'nden şehit ailesine arsa!

Karakeçili Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Volkan Pilavcı'nın ailesine arsa bağışladı.

Çorum Karakeçili Haberi

Çorum Karakeçili

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu.


Edinilen bilgiye göre, Çorum Belediyesi uzun bir süredir eski dokuda yer alan Karakeçili Mahallesi’nde istimlak ve yeni otopark alanları açtı. Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü. Söz konusu planlar daha sonraki aşamalarda revize edildi.


Belediye’nin yaptığı imar planı Ankara 2 Nolu Anıtlar Yüksek Kurulu’na takıldığı için gerek istimlak gerekse yargı sürecinde bazı sorunlar yaşanıyordu.


Belediye’nin hazırladığı yeni Karakeçili imar planına Anıtlar Kurulu’ndan onay çıktı. Böylece belediyenin bölgede yapmayı taahhüt ettiği kapalı otopark ile diğer iş ve işlemlerin önü açılmış oldu.


Çorum...