25 / 08 / 2024

Çorum KOBİ hastanesi

Çorum KOBİ hastanesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Çorum'da KOBİ hastanesi kurulacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Çorum Devlet Hastanesi yeniden açılacak!

45.Bölge Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan, hizmete açılması planlanan Çorum Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili konuştu.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Çorum’un İskilip ilçesinde yapımı devam eden ve bugüne kadar 4 müteahhit değiştiren 100 Yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin ekim ayı sonunda tamamlanan hizmete açılacağı açıklandı.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

Çorum Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi açıldı!

Çorum’un Kargı ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Hastane adını, Kargı’da 14 yıl belediye başkanlığı yapan Ahmet Hamdi Akpınar’dan aldı.

Çorum İskilip Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Daha önce yüklenici firmadan kaynaklanan gecikme sonrası 100 Yataklı İskilip Devlet Hastanesi inşaatının Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılarak tamamlanması kararlaştırılmıştı.

Çorum 100 Yataklı Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Çorum’un İskilip İlçesi’nde yapımına ara verilen 100 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2015 yılının sonunda tamamlanması hedeflenen hastane inşaatında çalışmaların yüzde 80 oranında bitirildiği ifade edildi.

Çorum Hastanesi inşaatında deprem izolatörleri bekleniyor!

Sağlık Bakanlığınca yapımı sürdürülen Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 800 yataklı görünmekle birlikte, yatak sayısı istendiği anda 900’e çıkabilecek, yoğun bakım ve ameliyathanelerle birlikte yatak sayısı fiilen 1048 olacak.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatı devam edecek mi?

Çorum'un İskilip ilçesinde yapımına 2 yıl önce başlanan İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatı, müteahhidin işi ortada bırakıp gitmesi nedeniyle 6 aydır çürümeye terk edildi.

Çorum'da meydana gelen sel nedeniyle Osmancık Devlet Hastanesi'ni su bastı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle su baskınına uğrayan Osmancık Devlet Hastanesinin bodrum katı ile kent merkezindeki 20'ye yakın binanın zemin katında tahliye çalışmaları sürüyor.

Çorum KOBİ hastanesi Haberi

Çorum KOBİ hastanesi

Hitit Üniversitesi (HİTÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle "KOBİ hastanesi" kuracaklarını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yeni dönem vizyonu hakkında bilgi vermek üzere bölgede bulunan gazetecilerle üniversitenin sosyal tesislerinde bir araya geldiği toplantıda konuşmalarda bulunan Öztürk, giderilebilir sıkıntıları olan kimi küçük ve orta ölçekli işletmenin sorunlarının çözümü için destek görmezse kapanabildiğini kaydetti.

Bu tür işletmelerin ticari faaliyetlerine devam etmesine yardımcı olmak için arayış içinde olduğunu söyleyen Öztürk, "Hocalarımızın teklifiyle Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 'KOBİ Hastanesi' kuracağız. Burada küçük ve orta ölçekli işletmelerin sorunlarını alanında uzman akademisyenlerimizin rehberliğinde gidermeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

- "Mahremiyet sözleşmesi imzalanacak"

"KOBİ Hastanesi" projesinin protokolünün kısa süre içinde imzalanacağını söyleyen Öztürk, "KOBİ Hastanesinde tıpkı normal hastanelerde olduğu gibi...