07 / 05 / 2024

Çorum Mecitözü Konutları TOKİ

Çorum Mecitözü Konutları TOKİ

TOKİ tarafından Çorum Mecitözü'de inşa edilen 141 Konut, 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi, Camii ve Şadırvan Projesi için başvurular 20 Mart – 28 Nisan'da alınacak.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Fahiş elektrik faturalarına çözüm! Milyonları ilgilendiren indirim haberi geldi!

Elektrik faturalarında 2022'yle beraber tarifeli faturalara geçiş yapıldı. Türkiye genelinde milyonlarca kişi iskansız konutlarında fark etmeden yüksek tarifeye sahip sanayi elektriğini kullanıyor. Peki bu durumda ne yapılmalı? İşte ayrıntılar...

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum Kellegöz Cami restorasyonu tam gaz! 

Çorum’daki vakıf eserleri arasında yer alan Kellegöz Cami’ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. 

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Beykoz'a 10 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Çorum Mecitözü 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Mecitözü 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Çorum Mecitözü 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Kentsel dönüşümde müjdeler geldi!

Depreme dayanıksız konutların yenilenmesi ve modern şehirler inşa etmek için başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında yeni düzenleme yapıldı. 

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

TOKİ Hatay Altınözü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü'nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

Çorum Mecitözü Konutları TOKİ Haberi

Çorum Mecitözü Konutları TOKİ

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Mecitözü TOKİ 141 Konut, 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi, Camii ve Şadırvan Projesi Konut başvurularının 20 Mart – 28 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacağını söyledi.


Talebi olan her ilçede TOKİ Konut projelerini yapmaya devam ettiklerini söyleyen Uslu, “Mecitözü ilçemizde konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Kaymakamlığımızca yapılan çalışma sonucunda Mescit Mahallesinde bulunan yaklaşık 24.346 m² yüzölçümlü arazide projelendirme çalışması yapılmıştır. Kaymakamlığımız tarafından yürütülen anket çalışmasında öne çıkan talepler dikkate alınarak, yürütülen söz konusu çalışma neticesinde; B5 tipi (B+Z+3) 5 Blok brüt 75,00 m² (2+1) 77 konut, C1 tipi (B+Z+3) 4 Blok brüt 110 m² (3+1) 64 adet konut olmak üzere toplam 141 adet konut yapılmasına karar verilmiştir.



Alt Gelir Grubu İçin 77 Konut


Yapılacak B5 tipi (2+1)...