17 / 05 / 2024

Çorum OSB nerede

Çorum OSB nerede

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

10 soruda TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Çorum 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Çorum 50 bin konut projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum 50 bin konut nerede inşa edilecek? İşte 10 soruda TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019...

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Çorum OSB'de altyapı inşaat ihalesi 8 Haziran'da!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Çorum'da 215 hektarlık OSB alanının imar planı onaylandı!

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 215 hektarlık ilave alanı 2017 yılında hizmete açılacak.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Çorum Osmancık OSB için kamulaştırmalar başlıyor!

Osmancık Organize Sanayi Yönetim Kurulu toplantısında OSB süreciyle ilgili çalışmalar değerlendirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, kamulaştırma işlemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

TOKİ Çorum Kargı kurası nerede?

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Çorum Kargı kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum OSB nerede Haberi

Çorum OSB nerede

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile buluştu. 

Çorum Hakimiyet GazetesindAhlatcı Metal Rafinerisi’nde, Vali Necmeddin Kılıç’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Çorum OSB İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇOSİAD) Başkanı Hayri Şamlı, Çorum MÜSİAD Şube Başkanı A. Mücahit Köksal, Ünal Yem firmasından Muharrem Sarıaslan, Çorum İplik Tekstil firmasından Bülent Demirci, Çakır Tarım firmasından Emin Türker, Ser Döküm firmasından Hüseyin Karagöz, Taç Makine firmasından Turgut Taç, Era Makine firmasından Oğuz Katipoğlu, Çorum Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yolyapar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, Çorum OSB Müdürü Yaşar Şahin, KOSGEB Müdürü Yusuf Yıldız, SGK Müdür Yrd. Birol Özkan ve OKA Çorum İl Koordinatörü Özden Özgür Yalçın da...